George Copos face zgârie-nori după ce a stat în 4 mp

Ultima actualizare:

    2015. George Copos  a fost eliberat  după 1 an şi  o lună de  închisoare
2015. George Copos a fost eliberat după 1 an şi o lună de închisoare

George Copos (64 de ani) investeşte masiv în imobiliare, după ce a ieşit din închisoare, în urmă cu peste doi ani. Nu demult, fostul patron de la Rapid a demarat lucrările la o clădire de 24 de etaje, în care investeşte 50 de milioane de euro.

După ce a ieşit din fotbal, George Copos a rămas în afaceri cu hotelurile din Bucureşti şi Poiana Braşov, dar şi cu lanţul de cofetării, care se pare că nu prea mai aduce bani, ţinând cont că a început să închidă, pe rând, din magazine.

În noiembrie, fostul şef de la Rapid a deschis un şantier în toată regula pe bulevardul Poligrafiei, din Capitală, în apropiere de unul dintre hotelurile sale. Aici, Copos vrea să construiască o clădire de birouri cu 24 de etaje, potrivit datelor tehnice afişate la intrarea pe şantier. Sub aceste informaţii, patronul, român adevărat, a ţinut să precizeze: „Român care investeşte în România”. Un gest foarte frumos din partea domnului Copos, care, probabil, în acest fel vrea să-şi spele anumite păcate. Evident că investiţia îi va aduce şi profit! Şi nu sunt puţini bani la mijloc. Din contră. Conform profit.ro, clădirea, care va avea o înălţime de peste 100 de metri, o suprafaţă de 50.000 de metri şi care va fi gata în 2019, îl va costa pe Copos 50 de milioane de euro. „Va fi o clădire doar de birouri. Avem autorizaţii. Vor fi credite şi banii noştri pentru construcţie. Eu sunt român şi investesc în România. Va fi un proiect unic”, a declarat Copos pentru profit.ro.

Turnul de birouri a fost pregătit să fie construit din 2012 în apropiere de Piaţa Presei Libere, proiectul indicând atunci că Ana Tower va oferi spre închiriere aproximativ 28.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri. Între timp însă, în anul 2014, Copos a fost condamnat definitiv şi încarcerat, aşa că proiectul a rămas în aer.

Astă vară, pentru prima oară în public

simeon stalpnicul png

La mai bine de doi ani de la eliberare, astă vară, George Copos a apărut pentru prima oară în faţa publicului, atunci când Andreea Esca a pus pe contul său de Facebook o fotografie în care apare şi fostul şef de la Rapid. În fotografia respectivă, Copos zâmbeşte, alături de Mircea şi Nely Lucescu şi alţi câţiva prieteni. Conform mesajului „La Mulţi Ani, Mircea Lucescu!”, întâlnirea a avut loc cu ocazia zilei de naştere a tehnicianului român, care, în iulie, a împlinit 72 de ani. Lucescu şi Copos sunt foarte buni prieteni, iar Andreea Esca este fina de cununie a fostului patron de la Rapid.

Click! spune

George Copos a fost eliberat condiţionat în 7 aprilie 2015, după ce a efectuat un an de închisoare. El a fost închis la Penitenciarul Rahova, apoi la Jilava şi a împărţit celula de 16 mp cu alţi trei deţinuţi. Copos avea de executat patru ani de puşcărie, în urma contopirii pedepselor primite în dosarul „Loteria I”, respectiv cel al transferurilor din fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net