George este ├«n culmea fericirii! So╚Ťia lui e ├«ns─ârcinat─â

simeon stalpnicul png
George ╚Öi Ramona, ferici╚Ťi c─â vor avea un bebeFoto: Facebook

Solistul George (34 de ani), cunoscut publicului ca Jorje (43 de ani), nu-╚Öi mai ├«ncape ├«n piele de fericire. So╚Ťia lui, Ramona, cu care s-a c─âs─âtorit ├«n 2013, este ├«ns─ârcinat─â. Cei doi au ap─ârut pentru prima dat─â ├«mpreun─â la tv, ╚Öi au dat detalii despre fericitul moment din via╚Ťa lor.

"E prima dat─â c├ónd suntem ├«mpreun─â la TV. E prima ei experien┼ú─â de acest gen. Urmeaz─â s─â v─â spun o veste senza┼úional─â. O s─â devenim p─ârin┼úi pentru prima dat─â ├«mpreun─â. Nu numai ├«mpreun─â, ci vom avea trei copii ├«mpreun─â. De mic visam s─â am trei copii, dar nu credeam c─â se va ├«ndeplini. Avem marea fericire de a deveni din nou p─ârin┼úi. ┼×tii c├ót am munci la treaba asta?! Am a┼čteptat s─â ias─â toate analizele bine", a povestit┬áGeorge la emsisiunea lui C─ât─âlin M─âru╚Ť─â, vineri, 21 octombrie.

"Primul selfie cu bebe.┬áM─â simt foarte norocos, dar ├«n acela╚Öi timp am ╚Öi emo╚Ťii. Este primul nostru bebe ├«mpreun─â ╚Öi familia se m─âre╚Öte. Vom fi 5. Suntem foarte ferici╚Ťi. E ├«nc─â o dovad─â a faptului c─â dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti cu adev─ârat ceva, se ├«mpline╚Öte. Doar cu credin╚Ť─â am reu╚Öit!┬áLe ╚Ťinem pumnii tuturor celor care ├«╚Öi doresc, dar nu au reu╚Öit ├«nc─â. Le trimitem mult─â energie pozitiv─â ╚Öi g├ónduri bune", au anun╚Ťat cei doi ╚Öi pe Facebook.

Fiecare dintre cei doi mai are un copil din mariajele anterioare. Artistul are o fiic─â cu Alina Laufer, ├«n v├órst─â de ╚Öapte ani, pe care o cheam─â Karina, iar Ramona are tot o fat─â, Ilinca, de 15 ani. So╚Ťii┬áPapagheorghe s-a cunoscut la teatru. El era pe scen─â, iar ea venise s─â-╚Öi a╚Ötepte prietena care era ╚Öi ea la repeti╚Ťiile aceleia╚Öi piese. S-au rev─âzut dup─â o lung─â perioad─â de timp la o ├«nt├ólnire de afaceri ╚Öi de acolo s-a sim╚Ťit o chimie, la ├«nceput doar profesional─â, dar care s-a dezvoltat ├«ntr-o poveste de iubire.

simeon stalpnicul png
Fiecare dintre cei doi mai are câte o fată din mariajele anterioareFoto: Sorin Stana
cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg