George este ├«n culmea fericirii! So╚Ťia lui e ├«ns─ârcinat─â

simeon stalpnicul png
George ╚Öi Ramona, ferici╚Ťi c─â vor avea un bebeFoto: Facebook

Solistul George (34 de ani), cunoscut publicului ca Jorje (43 de ani), nu-╚Öi mai ├«ncape ├«n piele de fericire. So╚Ťia lui, Ramona, cu care s-a c─âs─âtorit ├«n 2013, este ├«ns─ârcinat─â. Cei doi au ap─ârut pentru prima dat─â ├«mpreun─â la tv, ╚Öi au dat detalii despre fericitul moment din via╚Ťa lor.

"E prima dat─â c├ónd suntem ├«mpreun─â la TV. E prima ei experien┼ú─â de acest gen. Urmeaz─â s─â v─â spun o veste senza┼úional─â. O s─â devenim p─ârin┼úi pentru prima dat─â ├«mpreun─â. Nu numai ├«mpreun─â, ci vom avea trei copii ├«mpreun─â. De mic visam s─â am trei copii, dar nu credeam c─â se va ├«ndeplini. Avem marea fericire de a deveni din nou p─ârin┼úi. ┼×tii c├ót am munci la treaba asta?! Am a┼čteptat s─â ias─â toate analizele bine", a povestit George la emsisiunea lui C─ât─âlin M─âru╚Ť─â, vineri, 21 octombrie.

"Primul selfie cu bebe. M─â simt foarte norocos, dar ├«n acela╚Öi timp am ╚Öi emo╚Ťii. Este primul nostru bebe ├«mpreun─â ╚Öi familia se m─âre╚Öte. Vom fi 5. Suntem foarte ferici╚Ťi. E ├«nc─â o dovad─â a faptului c─â dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti cu adev─ârat ceva, se ├«mpline╚Öte. Doar cu credin╚Ť─â am reu╚Öit! Le ╚Ťinem pumnii tuturor celor care ├«╚Öi doresc, dar nu au reu╚Öit ├«nc─â. Le trimitem mult─â energie pozitiv─â ╚Öi g├ónduri bune", au anun╚Ťat cei doi ╚Öi pe Facebook.

Fiecare dintre cei doi mai are un copil din mariajele anterioare. Artistul are o fiic─â cu Alina Laufer, ├«n v├órst─â de ╚Öapte ani, pe care o cheam─â Karina, iar Ramona are tot o fat─â, Ilinca, de 15 ani. So╚Ťii Papagheorghe s-a cunoscut la teatru. El era pe scen─â, iar ea venise s─â-╚Öi a╚Ötepte prietena care era ╚Öi ea la repeti╚Ťiile aceleia╚Öi piese. S-au rev─âzut dup─â o lung─â perioad─â de timp la o ├«nt├ólnire de afaceri ╚Öi de acolo s-a sim╚Ťit o chimie, la ├«nceput doar profesional─â, dar care s-a dezvoltat ├«ntr-o poveste de iubire.

simeon stalpnicul png
Fiecare dintre cei doi mai are câte o fată din mariajele anterioareFoto: Sorin Stana
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lidia buble png
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg