George Nicolescu, solistul orb, trăiește o adevărată dramă: „Astea sunt valurile vieții...”

#Exclusiv Click!

George Nicolescu (73 de ani), solistul de muzică ușoară care s-a născut orb, trăiește o adevărată dramă! Celebrul cântăreț al șlagărului „Eternitatea” a fost uitat de organizatorii de evenimente, iar problemele de sănătate se pare că se accentuează de la o zi la alta. Contactat de Click!, cântărețul ne-a mărturisit cât de încercat este de viață.

„Sunt puțin bolnăvior în ultima perioadă și sunt tare supărat. Mă supără multe, mă supără sănătatea. Trebuie să fiu atent ce fac cam la tot. Îmi este foarte greu, de exemplu, să mă duc la baie, aștept acum să vină soția să mă ajute. Nu port pampers, nu! Nu am ajuns chiar până acolo! Nu mă simt foarte bine, dar astea sunt valurile vieții”, a declarat George Nicolescu, pentru Click!

Iubire necondiționată

George Nicolescu și soția sa sunt împreună de mai bine de cinci decenii. Iubirea lor a fost atât de puternică, încât au ales să devină și părinți, astfel că acum au doi copii mari: George Daniel (48 ani) și Luminița (43 ani), stabiliți de ani de zile în Spania.

„Am o familie frumoasă, mă mândresc cu familia mea. Eu niciodată nu am fost gelos pe soția mea, de exemplu când pleca de acasă. Pe soția mea nici nu o întreb când pleacă de acasă, îmi spune ea singură. Ea e reușit să îmi oferă o liniște aparte, așa și trebuie, este un lucru normal să ai liniște în casă”, a declarat George Nicolescu, pentru Click!

Click! spune

George Nicolescu s-a născut la Ploieşti, pe 12 martie 1950. În 1970 a debutat ca solist, câştigând primul loc la Festivalul „Tinereţe pe portativ”. Trei ani mai târziu a lansat primul său hit, „Eternitate”, după care a dat lovitura cu alte piese de top, „Prefă-te inimă în stea” şi „Mai avem nevoie şi de iarbă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
Cornelia Rednic își ține la curent fanii cu tot ceea ce face
 Adina Postelnicu din trupa Heaven este foarte legată de nepoțelul ei, Maxim, fiul surorii sale, Roxana
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner cosmin selesi png
Vedeta joacă într-un film de acțiune dar și istoric
decupare86 16960036303q5mmt3 jpg
banner oana zavoranu png
banner eliza natanticu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net