Georgică Cornu sare în apărarea iubitei Marina Almășan în războiul cu șefa TVR Doina Grădea

image
Paula Seling

Marina Almășan i-a declarat război deschis șefei Doina Grădea, iar iubitul ei, Georgică Cornu, i-a sărit în apărare. Marina Almășan a adunat mesaje de susținere și de la vedete ca Mihai Trăistariu, Paula Seling, Monica Davidescu, Andrei Tudor și Crina Matei. Tot de partea Marinei Almășan s-au poziționat și medicul Monica Pop și realizatorul tv Cristian Brancu (Antena Stars).

Toată lumea o știe pe Marina Almășan din anii ’90, de pe vremea „Ceaiului de la ora 5”, însă de atunci s-a tot reinventat, iar acum are show-ul „Femei de 10, bărbați de 10”, la TVR 2. Marina Almășan a intrat în conflict deschis cu actualul președinte-director general al TVR, Doina Gradea, după ce s-a revoltat public în legătură cu problemele din televiziunea publică. Marina Almășan susține că atmosfera din TVR a devenit „irespirabilă” din cauza tensiunilor tot mai mari dintre angajați și Doina Gradea.

Marina Almășan e susținută de Georgică Cornu

În războiul cu Doina Grădea, Marina Almășan îl are alături și pe iubitul ei, afaceristul Georgică Cornu. „O cunosc pe Marina mai bine decât mulți alții. Nu mă voi apuca s-o laud, pentru că lumea va spune că sunt subiectiv. Voi spune doar atât: mă lupt cu ea de mult, îndemnând-o să-și asume un rol în managementul acestei instituții în derivă! O recomandă pentru asta tot: și caracterul impecabil, și cariera ireproșabilă, și cei 30 de ani de TVR și realul ei talent de a face profitabil orice pe ce pune mâna! Mă bucur că acum vine presiune și din afară, pentru că eu n-am reușit s-o conving! Îi place prea mult profesia și se teme că orice funcție ar dobândi, o va ține departe de emisiunile ei, de cărțile pe care le scrie! Oricum, mi se pare abominabilă batjocura la care o supune, de un an, această nulitate intitulată Doina Gradea! Succes, Marina!”, a spus Georgică Cornu pe conturile de socializare. Marina Almășan i-a răspuns imediat: „Georgică Cornu, știu că pentru tine, dragul meu, sunt cea mai grozavă, dar cunosc cel puțin 10 persoane care ar ști să pună pe picioare instituția noastră! Îți mulțumesc pentru comentariul atât de cald!”.

image
Marina Almăşan și fiul ei, Victoraș

Marina Almășan îl are alături și pe fiul Victor Socaciu jr

Fiul Marinei Almășan din mariajul cu artistul folk Victor Socaciu, Victor Socaciu jr, e și el alături de mama lui în conflictul cu Doina Gradea, șefa de la TVR. „Mă bucur foarte mult că mama mea a luat în sfârșit atitudine față de toate nedreptățile care i s-au întâmplat de-a lungul timpului în TVR, dar mă bucur și mai tare să văd cât de mulți oameni i-au luat partea și o susțin, cel puțin moral. Mama își dedică o mare parte din energie și din inimă pentru muncă, o văd în fiecare zi cum se preocupă ca totul să iasă frumos și profesionist. Sper ca toți anii pe care ea și i-a dedicat TVR să nu fie în zadar și măcar acum, în ultimii ani din cariera ei, să se facă o schimbare majoră în organizație, pentru ca mama și toți ceilalți colegi ai ei să se poată bucura de mediul în care lucrează”, a scris Victor Socaciu jr pe conturile de socializare, în campania de susținere a mamei lui, Marina Almășan.

Vedetele o susțin public pe Marina Almășan

Marina Almășan are de partea ei și vedete. „Unde votăm? Cu atâtea lucruri frumoase pe care le faceți, veți avea toată susținerea showbiz-ului românesc! Am zis!”, a spus Mihai Trăistariu. „Draga mea Marina, sunt convinsă că, datorită unor oameni ca tine, lucrurile vor intra în normalitate. Te admir pentru profesionalism, pentru obiectivitate, pentru curaj, pentru psihologul minunat ce ești, pentru omul mereu bine intenționat și în căutare de răspunsuri.Te admir pentru tot ce ești. Și te susțin”, a spus și Paula Seling.

image
Paula Seling

„Marina, ai dreptate în tot ce zici. E o manageriere greșită a instituției. Îmi dau lacrimile când intru în TVR, căci într-adevăr, pare un loc pustiu, și totuși sunt invitată la emisiuni cu oameni frumoși, profesioniști care iubesc locul și munca lor. TVR e locul din care am pornit spre lumea artistică și nu îmi place că se dărâmă pe zi ce trece. Ceea ce atingi se transformă în aur”, a spus actrița Monica Davidescu. Până în momentul de față, șefa TVR nu e ieșit public cu nici o declarație oficială.

Citește și:

Marina Almășan, nemulțumită de situația din TVR: «Mă complac în găleata cu lături în care am fost aruncată»

Marina Almăşan, indignată de conducerea TVR: «Îi tratează pe toţi ceilalţi ca pe nişte slugi jegoase»

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
FotoJet (2) jpg
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
image
image
image
image
image png
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg