Gest total neașteptat făcut de rivala Danei Grecu, după ce i-a luat soțul

Divorțul realizatoarei TV Dana Grecu a provocat multă intrigă, mai ales că la mijloc a fost vorba despre 20 de ani de căsnicie și doi copii.

Femeia care i-a căzut cu tronc fostului soț a făcut un gest surprinzător după ce le-a fost devoalată relația. Ca urmare a valului foarte mare de mesaje care o criticau, Ioana Toma și-a închis contul de Facebook, acolo unde până mai ieri defila la brațul noul ei iubit, nimeni altul decât fostul soț al Danei Grecu. 

Nici Bogdan Grecu nu a scăpat netaxat după ce s-a aflat de divorț, iar mulți l-au acuzat. ”Povestea cu fericirea unora clădită pe nefericirea unei persoane nu o sa aducă bine”, îi spune cineva. ”Este josnic și nedrept față de copiii tăi și sotie... Dragostea este trecătoare, iar repercursiunile acestor fapte vor fi dezolante... Trist!”, îi comentează un alt bărbat

.

.
.

Este drept că Bogdan Grecu lasă de înțeles că s-a îndrăgostit lulea de curând, dacă ne uităm la data de publicare a pozelor cu noua iubită, de pe Facebook. 

Dana Grecu a fost căsătorită peste 20 de ani cu Bogdan Grecu. „Pe soţul său, Bogdan, l-a cunoscut în clasa a XI-a. A fost dragoste la prima vedere, o întâlnire a două suflete ce alcătuiesc un întreg şi care sunt împreună de peste 20 de ani. În acea perioadă, el lucra ca ofiţer în armată, iar în momentul de faţă se ocupă de afaceri, având o firmă proprie”, a scris jurnalista Ioana Mandache în cartea „Povești de dragoste ale vedetelor”.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Hagi, Getty jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi