Gestul emoţionant făcut de Elena Gheorghe pentru bunica ei

Ultima actualizare:

    Elena Gheorghe şi-a răsfăţat bunica foto: arhiva personală
Elena Gheorghe şi-a răsfăţat bunica foto: arhiva personală

Elena Gheorghe este foarte apropiată de familia ei și, ori de câte ori are ocazie, se duce să o viziteze. La fel a făcut și ieri, cu bunica ei, pe care a ținut neapărat să o vadă, întrucât se apropie ziua să de nume, și a dorit să o răsfețe puțin. Cântăreața a ajuns la casă bătrânei la orele amiezei, a stat cu ea, au povestit, apoi, a vrut să îi facă o surpriză! Pentru că doamnă este încă o femeie cochetă, Elena a dorit să o machieze puțin și să o facă mai frumoasă decât este de obicei. Cântăreața a machiat-o, i-a făcut și părul, iar rezultatul final, a fost uimitor.

“Astăzi, am fost în vizită la bunica mea, Dada, că îmi era dor de ea și pentru că pe 21 mai, va fi și ziua dânsei de Sf. Constantin și Elena. Cum nu am să pot ajunge atunci pe la ea, pentru că voi avea concerte, am decis să mă duc să o văd. În plus, pentru că în curând, va fi și nuntă nepotului sau, m-a rugat să o aranjez un pic, că să vadă cum îi stă, și eu m-am conformat. Am machiat-o și am coafat-o și a arătat extraordinar”, a declarat Elena Gheorghe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net