Gestul Ioanei Boureanu care arată că i-a declarat război iubitei politicianului

Ultima actualizare:
Ioana şi Laura sunt foarte bune prietene
Ioana şi Laura sunt foarte bune prietene

Până mai ieri nedespărţite, Ioana Boureanu şi Laura Dincă, iubita tinerică a lui Cristian Boureanu, au ajuns la cuţite. După scandalul de acum câteva zile care s-a terminat la secţia de poliţie, fiica politicianului a dat cu piciorul nu doar la relaţia pe care o are cu tatăl ei, ci şi la cea cu iubita acestuia, de care era foarte apropiată. Ea şi Laura erau cele mai bune prietene, dar au devenit duşmance.

S-au dus vremurile în care Ioana Boureanu (15 ani) şi Laura Dincă (19 ani) petreceau de minune împreună, iar iubita politicianului îi ţinea partea în faţa tatălui ei. Aşa cum era de aşteptat după cearta din tată şi fiică, prietena lui Boureanu l-a susţinut în totalitate pe politician  şi a povestit că s-a ajuns aici pentru că adolescenta nu mai putea fi ţinută în frâu. Supărată că Laura s-a lansat în astfel de declaraţii, Ioana a făcut un prim pas în a-i arăta iubitei tatălui ei că între ele două nu mai poate exista o relaţie de prietenie. Ea a şters toate pozele pe care le avea cu Laura pe conturile ei de socializare. Se pare însă, că adolescenta a făcut acest gest şi pentru a-i fi pe plac mamei ei cu care locuieşte în prezent.


    Ioana şi Laura au fost împreună în America, luna trecutăfoto: arhiva personală
Ioana şi Laura au fost împreună în America, luna trecutăfoto: arhiva personală

"Ioana a început să renunţe la Laura încă de acum câteva luni când a plecat de acasă şi era conştientă că tatăl ei şi iubita acestuia nu mai au încredere în ea. Acum, după scandal, a făcut «curăţenie» deplină. Ioana joacă după cum bate vântul. Când este în relaţii bune cu tatăl ei vorbeşte urât de mama ei şi invers. A şters pozele şi pentru a-i face pe plac mamei ei, care era geloasă şi îi reproşa mereu că se fotografiază cu Laura", au povestit surse din anturajul fetei lui Cristian Boureanu pentru Click!

Luni (12 septembrie) a început scandalul între politician şi fiica lui. Cristian Boureanu a dat cu subsemnatul la Secția 2 de Poliție pentru a clarifica de ce au degenerat lucrurile între el şi Ioana. Cei doi se aflau în zona Herăstrău, iar martorii susțin că politicianul ar fi obligat-o pe fată să urce în mașina lui, ca să o ducă acasă. Cristi susține că unica sa moștenitoare nu-l mai ascultă în ultimul timp, ba, mai mult, că ea ar fi plecat duminică (11 septembrie) din apartamentul lor din Constanța, fără consimțământul acestuia, pentru a petrece alături de prietenii din București, lucru care l-a înfuriat teribil. În prezent, cei doi nu îşi mai vorbesc, iar Ioana locuieşte cu mama ei, Irina, prima soţie a lui Cristian Boureanu.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg
image
image
image
image
image
image
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
baza stanga lourdes 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net