Gestul pe care l-a făcut Bogdan Vlădău la doar o zi după anunțul despărțirii dintre el și Gina Chirilă. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Nici bine nu a fost anunțată despărțirea dintre Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, căci fostul prezentator și-a luat prin surprindere fanii cu publicarea unei fotografii în care apare alături de fosta sa parteneră de viață. 

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă s-au despărțit / foto: Social media
Bogdan Vlădău și Gina Chirilă s-au despărțit / foto: Social media

După 7 ani de căsnicie și 11 ani de relație, Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au decis să meargă pe drumuri separate. Blondina a fost cea care a confirmat zvonurile separării, prin intermediul unui mesaj postat pe social media. 

„Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru.

Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelul copilului nostru." - a scris Gina Chirilă, pe Instagram. 

Bogdan Vlădău, mesaj emoționant pentru Gina Chirilă 

Pe contul personal de Instagram, fostul prezentator TV a postat o fotografie în care apare alături de încă soția sa, Gina Chirilă, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Fanii au fost surprinși de alintul pe care Bogdan Vlădău l-a folosit în descrierea foto: „La mulți ani, mami!”. 

Postarea cu pricina / foto: Instagram
Postarea cu pricina / foto: Instagram

Bogdan Vlădău nega despărțirea de Gina Chirilă

De câteva săptămâni apăruseră mai multe zvonuri potrivit cărora relația dintre cei doi nu mai funcționa. Bogdan Vlădău era invitat acum ceva timp în cadrul unei emisiuni televizate și nega orice posibilă despărțire între el și Gina Chirilă. 

„Sunt de pe drumuri, încă îmi revin un pic. (…) Știi cum e, atunci când ești persoană publică, am citit tot felul de articole.

Am văzut la un moment dat că eu am postat o chestie care nu avea legătură cu mesajul pentru nimeni, era un mesaj în general, să nu își vândă sufletul ca să accelereze lucrurile în viață. Oamenii trebuie să înțeleagă că nu tot ce postăm noi, fiind persoane publice, nu are legătură cu viața noastră privată. N-are!”, a spus el, la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net