Gestul radical al Gabrielei Cristea! A făcut asta ca să-l înfunde pe Marcel Toader

image
Gabriela Cristea a divorţat de Toader în 2013, după cinci ani de mariaj

Nu se lasă până nu-l face pe fostul ei soţ să plătească şi ultimul leuţ pe care i l-ar datora. Gabriela Cristea a scos din buzunar aproape 20.000 de lei pentru a putea începe procesul, prin care speră să obţină de la Marcel Toader cei 400.000 de euro pe care acesta i-ar fi luat din conturile ei.

Prezentatoarea de la Kanal D, Gabriela Cristea (41 de ani), încearcă încă de anul trecut să-l aducă pe fostul ei soţ, Marcel Toader (53 de ani), în faţa judecătorilor. Şi asta pentru că afaceristul i-ar fi luat în timpul căsniciei din conturi, fără ca ea să ştie, mai multe sume, în total 400.000 de euro. Dispariţia banilor ar fi constatat-o abia în 2013, după ce a divorţat de Marcel Toader.

image
Marcel Toader este însurat în prezent pentru a şasea oară. Aleasa inimii lui este, de această dată, o cântăreaţă de muzică populară

Atunci, vedeta ar fi cerut de la bancă un extras de cont şi a avut neplăcuta surpriză să constate că îi lipsea o mare parte din banii pe care îi strânsese. Gabriela Cristea a tot încercat să-şi recupereze banii de la fostul ei soţ, mai ales că a început să-şi construiască împreună cu actualul soţ, Tavi Clonda, casa mult visată, în apropiere de Bucureşti. Pentru că Marcel Toader nici nu a vrut să audă de restituirea vreunei sume, Gabriela a apelat la judecători. Însă, pentru începerea procesului, vedeta era nevoită să achite o taxă judiciară de timbru, în valoare de aproape 20.000 de lei. Gabriela a încercat încă de anul trecut să-i convingă pe judecători să reducă valoarea acestei taxe, însă toate demersurile au fost în zadar. Sătulă să tot aştepte un răspuns favorabil, Gabriela Cristea a achitat zilele trecute aceşti bani. 

”A fost făcută cererea de ajutor public judiciar, însă în cele din urmă s-a renunţat la ea. Gabriela a plătit recent aproape  20.000 de lei. Acum, trebuie să-i fie trimisă lui Marcel Toader cererea de chemare în judecată, el să-şi pregătească apărarea şi să se fixeze un termen de judecată”, au declarat pentru Click! surse din apropierea Gabrielei Cristea. Aşa că procesul va începe cât de curând. 

Gabriela Cristea s-a măritat anul trecut 

image
Marcel Toader este însurat în prezent pentru a şasea oară. Aleasa inimii lui este, de această dată, o cântăreaţă de muzică populară

După mariajul eşuat cu Marcel Toader, Gabriela Cristea şi-a găsit liniştea chiar în braţele colegului ei de emisiune, Tavi Clonda. Se pare că acesta s-a dovedit a fi un bărbat mult mai bun decât Toader, căci, pe 30 aprilie 2015, la un an şi jumătate de când s-au cuplat, Gabriela şi Tavi s-au căsătorit. Coincidenţa a făcut ca în acelaşi an şi fostul soţ al Gabrielei să se recăsătorească, solista de muzică populară Maria Constantin fiind aleasa lui. 

Marcel Toader a vrut să câştige 50.000 € la «Ferma vedetelor»

image

Marcel Toader tocmai şi-a umflat conturile  după ce a participat la emisiunea ”Ferma vedetelor”, de la Pro Tv. El ar fi încasat cel puţin 15.000 de euro pentru că a trudit 10 săptămâni la ferma aflată în Cipru.  Însă conturile familiei vor fi şi mai bogate pentru că soţia acestuia, Maria, încă se mai află în fermă, încasând pe fiecare săptămână de filmare 1.500 de euro. Mai mult, blonda speră să ajungă în finală şi să pună mâna pe marele premiu de 50.000 de euro. 

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
IMG 0810 jpg
gianina corondan tb1000 jpg
BeFunky collage (34) jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp