Gestul special pe care l-a făcut tatăl lui Mitoşeru la nunta fiului său

Ultima actualizare:
Mihai și Noemi au fost foarte emoționați
Mihai și Noemi au fost foarte emoționați

Mihai Mitoşeru (39 de ani) a renunţat la burlăcie după 9 ani de relaţie şi de la acest moment special nu a putut lipsi tatăl lui. Chiar dacă relaţia dintre Camelia şi Dan Mitoşeru s-a terminat acum mai bine de 20 de ani şi relaţia dintre ei nu a fost tocmai cordială de-a lungul timpului, bărbatul a dorit să fie prezent la acest eveniment extrem de important pentru fiul său.

Prezentatorul a vorbit chiar înainte de a pleca spre oficiul Stării Civile cu reporterul emisiunii Acces Direct şi se declara încântat de faptul că tatăl său va fi prezent la ceremonie. "Eu am rămas cu mama după ce ai mei s-au despărţit şi ea e cea mai importantă pentru mine. La evenimente de genul astă însă e frumos să participe şi el. Nu o să vină decât la starea civilă pentru că are nişte probleme de sănătate, dar mă bucur că a putut să vină", a povestit emoţionat Mihai Mitoşeru.

Tatăl lui Mihai a stat în spatele său când îndrăgitul prezentator a spus DA!
Tatăl lui Mihai a stat în spatele său când îndrăgitul prezentator a spus DA!

Copilărie grea, departe de tată

Camelia şi Dan Mitoşeru s-au despărţit la puţin timp după ce Mihai s-a născut. Se pare că viicile lui Dan au fost cele care au convins-o pe Camelia Mitoşeru că este mai bine să îl crească singură pe Mihai, iar vreme de mai bine de 20 de ani, Dan nu şi-a ajutat şi nu a contribuit la creşterea fiului său. Camelia povestea în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars momentul în care s-a decis să se despartă de actorul Dan Mitoşeru.

Camelia Mitoşeru a povestit de ce s-a despărţit de tatăl lui Mihai
Camelia Mitoşeru a povestit de ce s-a despărţit de tatăl lui Mihai

“Am avut o căsnicie nefericită cu Mitoşeru! Am tras cât am putut eu de această relaţie, nu m-a înşelat, nu m-a bătut, dar pur şi simplu s-au adunat multe şi nu mai puteam să trăiesc cu el. Am realizat asta când coboram scările maternităţii, cu Mihai în braţe. Venise mama să mă scoată din spital pentru că el jucasese toţi banii la poker. Atunci ceva din mine s-a rupt, eram goală pe dinăuntru şi am spus «GATA!»", a povestit Camelia la emisiunea Oanei Turcu.

S-au căsătorit sâmbătă


    Mihai și Noemi au fost foarte emoționațiFoto: Sever Gheorghe
Mihai și Noemi au fost foarte emoționațiFoto: Sever Gheorghe

Mihai Mitoșeru și-a unit destinul cu aleasa inimii lui, Noemi Dragomir (27 de ani) sâmbătă (12 decembrie) în fața ofițerului stării civile, după o relație de nouă ani. S-au pregătit ca la carte și au avut numai invitați de seamă. La fericitul eveniment au participat multe nume din peisajul monden, printre care Daniela Crudu, Oana Roman, Nea` Mărin, Dan Capatos, Viorel și Oana Lis.

Mihai și Noemi au spus „Da”, în fața ofițerului stării civile, la Casa de Căsătorii a Sectorului 3.

image
image
image
image
image
image
Dana Săvuică și-a arătat noii sâni pe Instagram
Carmen a vizitat Sky Views Observatory, un complex amenajat la etajul 53 al unui zgârie nori de lângă Burj Khalifa
andreea banica lucian mitrea7 png
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png