Gestul surprizător al lui Cătălin Măruță față de Jorge, la Beauty Icon Awards

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vedete renumite din showbiz-ul românesc s-au numărat printre câștigătorii Beauty Icon Awards, premii decise de public și decernate în cadrul evenimentului menit pentru aniversarea a 10 ani de activitate. Ceremonia de decernare a premiilor a fost prezentată de Jorge. Cătălin Măruță, venit să ridice premiul în locul Andrei, a făcut câteva glume pe scenă.

image

Jorge a prezentat ceremonia! Ce a ținut artistul în buzunar ca să îndepărteze deochiul! Măruță a intervenit pe fir!

Pentru că este un băiat simpatic și cu priză la publicul feminin, atunci când urcă pe scenă, Jorge are întotdeauna la el o panglică de culoare roșie sau ceva roșu care să îl scape de deochi.

„Am pățit-o, am fost deocheat, așa că mi-e frică! Și de atunci îmi iau mereu ceva roșu la mine, când urc pe scenă să cânt sau să prezint, ca să nu mă mai deochi!”, a povestit Jorge, râzând, pentru Click!.

De altfel, artistul este obișnuit să fie mereu admirat de către fete și femei. El este adesea recunoscut pe unde merge și rugat să facă poze cu admiratoarele.  Glumă glumă dar dacă a simți deja “efectul” mirărilor și deochiului asupra lui, acum Jorge suflă și în iaurt și se păzește cum poate de ce ar putea să i se mai întâmple!

Cătălin Măruță, o serie de glume pe scenă!

În cadrul evenimentului, Cătălin Măruță a venit să revendice premiul Andrei, care a fost numită personalitatea feminină cu cea mai influentă pagină de socializare, iar glumele prezentatorului nu au lipsit. Astfel că l-a numit pe Jorge frumușelul din showbiz și a râs cu gura până la urechi, amuzat de situație. 

Prezentatorul Pro TV a mulțumit tuturor pentru premiul Andrei și chiar s-a arătat încântat să fie prezent la eveniment. Menționăm că pe Măruță nu-l vedem toată ziua în astfel de momente publice.

Lista cu câștigători!

Andra, Andreea Marin, Adela Popescu, Anna Lesko, Cătălin Botezatu, Dana Budeanu, Ela Crăciun, Simona Pătruleasa și Raluca Bădulescu au fost personalitățile cărora li s-au decernat trofeele ce au recompensat activitatea lor motivantă și inspirațională din social media și nu numai.  

În urma voturilor online, derulate pe parcursul lunii aprilie, publicul a decis câștigătorii.

Personalitatea cu cea mai motivantă activitate în social media: Andreea Marin. Încântată de premiul pe care l-a primit, Andreea Marin  a declarat: „E important să îi motivăm pe cei care ne urmăresc nu doar prin aparențe ci prin valoarea a ceea ce lăsăm în urma noastră. Ce lăsăm astăzi, cum interacționăm astăzi cu oamenii, ce lăsăm pentru generațiile viitoare. Cam această este lupta mea până la urmă, aceea de a lasă ceva durabil în urmă, pentru ani. Va mulțumesc, sunt onorată!”.

Andreea Marin, notă de eleganță!
Andreea Marin, notă de eleganță!

Vedeta cu cele mai impresionante schimbări de look: Raluca Bădulescu.

Mămica celebră cu cel mai bun conținut social media: Ela Crăciun.

Artista cu cel mai iconic look: Anna Lesko.

Personalitatea feminină cu cea mai influentă pagină de socializare: Andra. Și pentru că Andra nu a ajuns la eveniment, deoarece era la filmări, Cătălin Măruță a venit în persoană să ridice premiul soției sale pentru că ei se ajută mereu și mai ales atunci când totul rămâne în familie. Apariția prezentatorului Pro TV la eveniment a atras toate privirile, mai ales că a ținut și o serie de glume pe scenă, cu Jorge alături, pe care l-a numit frumușel.

Cea mai bună emisiune de lifestyle: Vorbește lumea (Pro TV)

Cea mai iconică personalitate masculină din showbiz: Cătălin Botezatu

Actrița cu cel mai iconic look: Adela Popescu

Prezentatoarea TV cu cel mai iconic look: Simona Pătruleasa

Cea mai puternică voce în social media: Dana Budeanu.

Anamaria Prodan a primit Premiul Special pentru performanță în impresariatul sportiv. Vedeta a fost însoțită de Sarah Dumitrescu, fiica ei cea mare, care întrebată fiind cum ar trebui să arate viitorul partener al mamei sale, a răspuns foarte sigură pe ea: “Noi o să acceptăm pe cine o să iubească mama!”.

Cătălin Botezatu, Simona Pătruleasa și Dana Budeanu nu au putut participa la eveniment, din motive profesionale, însă au trimis mesaje de mulțumire, ce au fost proiectate pe ecranul principal. Dana Budeanu a decis să transmită un mesaj scurt, dar semnificativ pentru categoria la care a fost desemnată câștigătoare: ”You can’t take my place even if I gave it to you” (n.r.: Nu îmi poți lua locul nici dacă ți-l dau eu!”).

Anna Lesko a întreținut atmosfera!

După ceremonia de decernare a premiilor, Anna Lesko a susținut un recital energizant pentru cei peste 100 de invitați prezenți la eveniment, punând în scenă, alături de dansatoarele sale, show-ul său iconic.

Lesko a venit la eveniment însoțită de fiul ei Adam și după ce și-a ridicat premiul, a dus copilul la mașină cu care și-a făcut apariția, apoi, la final, a urcat pe scenă și a susținut un recital exotic, așa cum face artista de obicei, care a fost aplaudat la final de invitați. Anna Lesko a demonstrat încă o dată cât de sexy este și cât de bine se menține în formă, având o apariție incendiară!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net