Gesturile care dau de gol despărţirea dintre Mădălina Ghenea şi Matei Stratan

simeon stalpnicul png
22 iunie. Mădălina şi Matei nu-şi ascundeau iubirea nici pe covorul roşuFoto: Guliver / Splashnews

Dragostea dintre Mădălina Ghenea şi Matei Sratan a ţinut doar un an şi jumătate. Iată că între cei doi logodnici nici nu poate fi vorba de planuri de căsătorie, pentru că gesturile din ultima perioadă dau de gol despărţirea. Cel care suferă cel mai mult este milionarul, cât despre actriţa originară din Slatina, pare că îşi doreşte să se mai distreze, cum făcea odinioară.

În septembrie au apărut primele zvonuri despre reptura inevitabilă dintre cei doi. Între Mădălina Ghenea (29 de ani) şi Matei Stratan (31 de ani) lucrurile nu ar mai fi atât de roz şi iată că gesturile din ultima perioadă par să confirme relaţia defectuoasă a celebrului cuplu. Surse din anturajul lor ne-au declarat că actriţa ar fi de vină, pentru că are un comportament coleric. Deh, e olteancă! Ciudat este că neînţelegerile au apărut prea devreme pentru cât de frumos a fost debutul poveştii lor de amor.

simeon stalpnicul png
27 septembrie. Mădălina îşi împacă iubitul după o ceartă în mallFoto: Guliver / Splashnews

Astfel, după doar un an şi jumătate de relaţie, milionarul şi actriţa au probleme grave în paradis, deşi ei nu vor să recunoască. Mai mult, cu fiecare ocazie pozează în îndrăgostiţi: se ţin de mână, se sărută, se alintă. Dar iată că, în ultimul timp, izbucnirile violente în public sunt tot mai dese. Astfel, prima ieşire de acest gen a avut loc la jumătatea lui septembrie, când se aflau pe străzile din Milano. Bogătaşul era extrem de supărat, indispus, iar Mădălina a încercat într-un final să-l împace, mângâindu-l tandru pe obraz.

Au împreună o fetiţă de şase luni

Iată că miercuri seara nu a mai ţinut schema, pentru că de data aceasta cea supărată a fost Mădălina, care pare să fie destul de aprigă în astfel de situaţii. Au ieşit împreună la un restaurant japonez, însă doar ea s-a înfruptat din preparate, iar Matei o privea de parcă încerca să-şi ceară iertare şi s-o împace. Mădălina nici că-l băga în seamă. Aproape de miezul nopţii, ce doi au urcat în aceeaşi maşină însă, după 500 de metri, milionarul a tras pe dreapta ca să-şi liniştească iubita. A urmat o serie de gesturi între cei doi, s-au bruscat, apoi ea s-a smucit şi a ieşit din maşină, trântind portiera, conform imaginilor surprinse de Kanal D. A luat-o la fugă pe străzi, iar Matei a urmat-o cu paşi repezi, însă nu a reuşit să o prindă. S-au întâlnit 45 de minute mai târziu acasă însă, unde Mădălina a sosit cu un taxi, iar Matei cu pungile pline de mâncare. Probabil ce doi au avut timp să vorbească şi să se sfătuiască în privinţa viitorului lor, mai ales că au un copil în vârstă de şase luni.Gurile rele spună că părinţii lui Matei nu ar fi de acord cu trecutul tumultuos al lui Ghenea, însă  iubitul actriţei a infirmat bârfele. “Ne înţelegem foarte bine, nu sunt adevărate aceste zvonuri. Totul e ok între mine şi Mădălina”, a declarat recent pentru Click! Matei Stratan. Contactat de reporterii Click!, nici „socrul” Dan Stratan n-a vrut să comenteze disensiunile apărute în ultimul timp între fiul lui şi focoasa olteancă.

simeon stalpnicul png
29 septembrie. Cei doi se plimbă supăraţi pe străzile din MilanoFoto: Guliver / Splashnews
cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Vladimir Putin FOTO Getty Images
nastya youtube jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda