Gheboasă, săltat de pe stradă. DIICOT îl cercerează pentru consum de droguri. Ce s-a găsit asupra lui

Trapperul Gheboasă este cercetat de procurorii DIICOT pentru consum de droguri, după ce ar fi fost depistat în Capitală având asupra sa o cantitate de cannabis, potrivit unor surse judiciare. Gheboasă și încă trei bărbați au fost săltați de pe stradă. Ei se aflau pe Bulevardul Timișoarei, din Capitală. Potrvit anchetatorilor, aceștia „şi-au creat o reţea stabilă de clienţi, comercializând drogul de risc cu preţul de 50 lei pentru o doză”, se arată într-un comunicat.

Gheboasă, săltat joi seara

Trapperul Gabriel Gavriş, zis Gheboasă. Sursă foto: Instagram
Trapperul Gabriel Gavriş, zis Gheboasă. Sursă foto: Instagram

Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerprrs, ar fi vorba despre Gabriel Gavriş, cunoscut drept Gheboasă.

Acesta avea asupra lui marijuana pentru consum propriu.

„Faţă de un suspect sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu. Acesta a fost depistat în seara de joi, în municipiul Bucureşti, în timp ce deţinea o cantitate de drog de risc", se precizează într-un comunicat al DIICOT transmis, sâmbătă.

Potrivit comunicatului, vineri, în acelaşi dosar, procurorii DIICOT Dâmboviţa au dispus reţinerea a patru persoane, cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

„Din cercetările efectuate a rezultat că, perioada iulie 2020 - februarie 2024, la diverse intervale de timp, inculpaţii au comercializat şi oferit cu titlu gratuit, în diferite ocazii, cantităţi de canabis, unor consumatori de pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Dâmboviţa. Materialul probator administrat în cauză a relevat faptul că inculpaţii şi-au creat o reţea stabilă de clienţi, comercializând drogul de risc cu preţul de 50 lei pentru o doză, interacţiunea între vânzător şi cumpărător realizându-se stradal", arată anchetatorii.

Ce riscă Gheboasă

Potrivit acelorași surse, Gheboasă ar face parte dintr-o grupare de dealeri care vindeau droguri minorilor, fiind supravegheat într-un dosar privind o rețea care vindea canabis elevilor, în jurul școlilor.

El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de “deținere, fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu” și riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate în municipiul Bucureşti şi pe raza judeţului Ilfov au fost identificate şi ridicate cantităţi de canabis, mai multe grindere şi un cântar de precizie, obiecte purtând urme de materie vegetală, telefoane mobile, precum şi alte mijloace de probă, menţionează procurorii.

Urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dâmboviţa cu propunerea de arestare preventivă a trei dintre persoanele reţinute, pentru o perioadă de 30 de zile, informează DIICOT.

Anul trecut, participarea lui Gheboasă la festivalul Electric Castle a declanșat un scandal uriaș din cauza cântecelor lui în care folosește cuvinte obscene și îndeamnă la consum de droguri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net