Ghenea a dat nas în nas cu românca lui Plein. Care a fost mai sexy?

simeon stalpnicul png
Philipp Plein şi Andreea Sassu, la evenimentul "Amfar" de la CannesFoto: Hepta

Toată crema high-life-ului internaţional a fost prezentă pe 25 mai la Cannes, la evenimentul "Amfar", o gală caritabilă anuală. Nu a lipsit nici Mădălina Ghenea, dar nici foştii ei iubiţi, Philipp Plein, Leonardo DiCaprio sau Adrien Brody.

Lumea e prea mică până şi pentru starurile internaţionale! Câte şanse sunt ca frumoasa Mădălina Ghenea (28 de ani) să se afle în aceeazi zi,  la acelaşi eveniment şi în aceeaşi încăpere cu trei dintre foştii ei iubiţi? Vă spunem noi: multe! Asta pentru că olteanca a avut relaţii doar cu celebrităţi de top, majoritatea din breasla actorilor. Astfel, pe 25 mai, la Cannes, tânăra mămică a respirat acelaşi aer cu Philipp Plein, Leonardo DiCaprio şi Adrien Brody, veniţi şi ei la eveniment fie singuri, fie însoţiţi. Şi dacă de ultimii doi Mădălina s-a despărţit discret şi decent, de designerul german Philipp Plein a avut o separare tumultuoasă.

simeon stalpnicul png
Mădălina Ghenea, la acelaşi eveniment, într-o rochie Zuhair Muradfoto: Hepta

"Din ultima mea relație am plecat pentru că nu voiam să respirăm același aer. Aveam nevoie de muzica mea frumoasă, de teatru și de artiști. E frumos să iubești și să fii îndrăgostit, dar să nu renunți la visurile tale. Am muncit 14 ani pentru ele, departe de casă. Și în iubire trebuie să știi să spui «Nu». Este cel mai important. Să alegi", a spus Mădălina Ghenea într-un interviu pentru revista Unica. Ei bine, de parcă nu ar fi fost de ajuns că la Cannes a dat tocmai peste Philipp Plein, acesta a fost însoţit şi de actuala lui iubită, o altă româncă focoasă, Andreea Sasu (27 de ani). 

Tânăra din Paşcania a avut o apariţie incendiară, pentru că pe rochia ei de seară, semnată Philipp Plein, erau imprimate flăcări imense. Cu transparenţe în zona taliei şi cambrată pe trup, ţinuta arăta senzaţional pe Andreea. Dar nici Mădălina Ghenea nu a fost mai prejos. Olteanca a purtat o rochie verde-smarald, semnată Zuhair Murad, libanezul care face ţinute de zeci de mii de euro pentru aproape toate divele internaţionale. Trebuie să ţinem cont că Mădălina a născut în urmă cu doar două luni şi, cu toate acestea, trupul ei arăta demn de podium.

simeon stalpnicul png
Leonardo DiCaprio s-a întreţinut cu Gigi Hadid (stânga)foto: Hepta

Pe 11 martie 2016, Mădălina Ghenea îşi anunţa public iubirea cu designerul german Philipp Plein. A urmat o ploaie de dovezi de dragoste, munţi de trandafiri roşii, vacanţe la Paris, Cannes, New York şi un inel de logodnă cu diamant cât bobul de fasole. Amorul, fericirea şi huzurul s-au terminat însă după 38 de zile.

simeon stalpnicul png
Şi Adrien Brody a fost la patru ace pe covorul roşufoto: Hepta

simeon stalpnicul png
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
Zalomir3 jpg
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png