Ghenea, băgată în ședință de socri. Poze de la întâlnirea de taină

simeon stalpnicul png

„Împăcare, împăcare, fără nici o supărare”! Acesta e îndemnul folosit în ultima vreme, în familia Stratan, după ce frumoșii Mădălina și Matei sunt ca șoarecele și pisica. La interval au ieșit însă părinții tânărului, care se pare că au reușit să-și înduplece nora, după o vizită de 3 ore chiar la domiciliul ei.

Avem vești interesante despre telenovela dintre Mădălina Ghenea (29 de ani) și Matei Stratan (31 de ani). La nici două săptămâni după ce se bruscau în centrul Capitalei, cei doi sunt acum lapte și miere și se sărută, în mașină, sub privirile paparazzilor. Dar până la aceste gesturi romantice a fost cale lungă, iar roluri de mediatori în conflict au avut socrii Mădălinei, influenții Dan și Irina Stratan, care conduc un imperiu financiar de 300 de milioane de euro.

Fotoreporterii Click! au surprins imagini rare în showbiz, cu magnatul Dan Stratan și soția lui, în vizită la nora Mădălina. Dar să vă povestim cronologic. După ce în relația ei s-au adunat nori negri, Mădălina s-a mutat cu fetița de la Snagov, din vila iubitului Matei Stratan, într-un apartament de pe bulevardul Unirii. Miercuri, 25 octombrie, în jurul orei 9, Dan și Irina Stratan ajung în zonă, cu un Range Rover condus de șoferul familiei.


  Matei și părinții lui, Dan și Irina Stratan, ies din blocul Mădălineifoto: BLITZ
Matei și părinții lui, Dan și Irina Stratan, ies din blocul Mădălineifoto: BLITZ


  Galant, le deschide părinților portiera, deși exista și un șofer acolofoto: BLITZ
Galant, le deschide părinților portiera, deși exista și un șofer acolofoto: BLITZ

Urcă în apartamentul norei, unde se afla și fiul lor, Matei, care își petrecuse noaptea acolo, cu fetele lui. Trei ore, pe ceas, a durat vizita și se pare că a fost cu folos. Dan și Irina Stratan au reușit să-i reapropie pe Matei și pe Mădălina. În jurul orei 12.00, iubitul frumoasei oltence iese din bloc împreună cu părinții lui, cu care este extrem de galant și de protector. Le deschide ușa la mașină, deși era un șofer angajat pentru asta, și îi conduce până la sediul firmei de pe bulevardul Dacia.


  Matei se întoarce să o recupereze și pe Mădălina de la apartamentfoto: BLITZ
Matei se întoarce să o recupereze și pe Mădălina de la apartamentfoto: BLITZ

De aici pleacă singur, cu aceeași mașină, și revine la iubita lui, care probabil a avut nevoie de timp să digere discuția sau să se pregătească pentru ieșire. Diva a coborât în parcare, îmbrăcată sport, cu părul răvășit, sexy, fără strop de machiaj pe chip, iar în mașină și-a răsplătit iubitul cu câteva sărutări fierbinți, semn că discuția cu socrii a dat roade.


  Mădălina e bombă-sexy și în realitate, nu doar pe Facebook sau Instagramfoto: BLITZ
Mădălina e bombă-sexy și în realitate, nu doar pe Facebook sau Instagramfoto: BLITZ

Au mers să mănânce la un restaurant de fițe din zona Floreasca, după care Matei a lăsat-o pe Mădălina la un centru de înfrumusețare din orobanți, iar el s-a întors la apartamentul de pe bulevardul Unirii, la copil.


  După ce au mâncate, Matei a lăsat-o pe Mădălina la un salon de înfrumusețarefoto: BLITZ
După ce au mâncate, Matei a lăsat-o pe Mădălina la un salon de înfrumusețarefoto: BLITZ

S-au bruscat în centrul Bucureștiului

Mădălina şi Matei s-au cuplat în iunie 2016, iar anul acesta, în aprilie, au devenit părinţii unei fetiţe pe care o feresc de ochii presei. Recent, o iminentă despărţire a fost adusă în discuţie, asta după ce paparazii "Wowbiz" au surprins scene care nu mai au nevoie de alte comentarii. Potrivit imagininilor difuzate de Kanal D, Madalina Ghenea şi Matei Stratan au ieşit împreună în oraş, iar la începutul serii, cei doi s-au comportat ca un cuplu normal.


  Mădălina şi Matei s-a certat în publicFoto: captură video Kanal D
Mădălina şi Matei s-a certat în publicFoto: captură video Kanal D

Au luat masa într-un restaurant din Capitală şi părea că sunt o familie fericită. În jurul orei 23:00 au plecat spre casă, s-au urcat în maşină, dar două străzi mai târziu s-au oprit brusc. Atunci a început scandalul. Din clipul realizat pare că Matei nu o lasă pe Mădălina să iasă din maşină şi că în disputa lor o bruschează puţin. După un sfert de oră petrecut pe străzi, actriţa a plecat spre casă cu o altă maşină, care a venit special să o ia, iar după câteva zeci de minute şi-a făcut apariţia şi iubitul ei.

Cine e socrul Mădălinei Ghenea

Milionarul Dan Stratan provine dintr-o familie cunoscută în Iaşi. Mama sa, Elena Stratan, e medic ginecolog şi deţine una dintre cele mai vechi clinici de ginecologie din Iaşi. Tatăl, Iulian, a lucrat ani de zile ca şef al Clinicii de Anestezie şi Terapie Intensivă de la Spitalul de Urgenţă “Sf. Spiridon”. Conform adevarul.ro, Dan Stratan a absolvit şi el Facultatea de Medicină, dar nu a profesat niciodată. Imediat după Revoluţie, la 26 de ani, a deschis împreună cu mama sa mai multe firme, prin care vindea tot felul de mărfuri, de la alimente, băutură şi ţigări până la electrocasnice.


  Palatul de pe Bulevardul Dacia al familiei Stratan este evaluat la 10 milioane de euro
Palatul de pe Bulevardul Dacia al familiei Stratan este evaluat la 10 milioane de euro

După câţiva ani, în 1996, Dan Stratan a fost remarcat de Sorin Ovidiu Vîntu, relaţia cu fostul cap al FNI aducându-i multe dintre beneficiile şi relaţiile de care se bucură astăzi. Declanşarea scandalului FNI, în 2000, a coincis cu numirea lui Dan Stratan în funcţia de preşedinte al Gelsor. Familia Stratan are o avere estimată la 300 milioane €, proprietăţi în Londra, Toscana (Italia), Iaşi,  Bucureşti, un parc auto impresionant, cu maşini de 200.000 € bucata, dar şi un iaht cu valoare istorică, ancorat în Grecia.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg