Ghenea se distrează deja fără Stratan. Uite ce a făcut la Milano!

simeon stalpnicul png
Mădălina Ghenea şi Matei Stratan nu mai sunt la fel de romantici ca la începutul relaţiei lorFoto: Instagram

Fum fără foc nu iese, iar imaginile surprinse în ultima vreme de fotoreporteri sunt dovezi clare că în paradisul Ghenea-Stratan s-au adunat nori negri. Luna trecută se pupau pe covorul roşu de la Milano Fashion Week, pe 10 octombrie se bruscau în centrul Bucureştiului, iar acum îi despart 1.400 km, căci Mădălina se distrează la Milano, iar matei munceşte în Bucureşti.

Joi, pe 19 octombrie, la Milano, lumea bună din modă chefuia la inaugurarea magazinului Moncler, care comercializează celebrele geci de iarnă. Acolo, atmosferă de poveste, lux, zăpadă artificială, fotomodele, designeri, băutură fină şi mâncare bună. N-avea cum să lipsească olteanca noastră cu picioare interminabile, Mădălina Ghenea (29 de ani), pentru care oraşul Milano din Italia a devenit, mai nou, a doua casă. Frumoasa mămică a purtat tocuri, pantaloni mulaţi şi o geacă de motor, s-a pozat la panou, a râs şi s-a distrat cu colegele din lumea modei.

simeon stalpnicul png
Mădălina Ghenea radia de fericire joi, 19 octombrie, la Milanofoto: Guliver/GettyImages

Marele absent a fost iubitul ei, milionarul Matei Stratan, pe care fotoreporterii Click! l-au văzut, în aceeaşi zi, prin Bucureşti, în drum spre biroul lui din Bulevardul Dacia. Separarea vine, probabil, şi în urma certurilor recente, pentru că atunci când totul era roz între ei, Matei şi Mădălina nu putea sta despărţiţi. Luna trecută, mai exact pe 22 septembrie, Mădălina și Matei au fost la petrecerea intitulată “'The New Beginning” (n.r. un nou început), organizată de revista “Vogue”, la Milano. Cu o zi înainte, adică pe 21 septembrie, ei s-au afişat şi pe covorul roşu al galei “amfAR”.

simeon stalpnicul png
La evenimentul din Milano a fost zăpadă artificialăfoto: Guliver/GettyImages

S-au certat în plină stradă

Mădălina şi Matei s-au cuplat în iunie 2016, iar anul acesta, în aprilie, au devenit părinţii unei fetiţe pe care o feresc de ochii presei. Recent, o iminentă despărţire a fost readusă în discuţie, asta după ce paparazii "Wowbiz" au surprins scene care nu mai au nevoie de alte comentarii. Potrivit imagininilor difuzate de Kanal D, Madalina Ghenea şi Matei Stratan au ieşit împreună în oraş, iar la începutul serii, cei doi s-au comportat ca un cuplu normal.

simeon stalpnicul png
Mădălina şi Matei s-a certat în publicFoto: captură video Kanal D

Au luat masa într-un restaurant din Capitală şi părea că sunt din nou o familie. În jurul orei 23:00 au plecat spre casă, s-au urcat în maşină, dar două străzi mai târziu s-au oprit brusc. Atunci a început scandalul. Din clipul realizat de echipa "Wowbiz" pare ca Matei nu o lasă pe Mădălina să iasă din maşină şi că în disputa lor o bruschează puţin. După un sfert de oră petrecut pe străzi, actriţa a plecat spre casă cu o altă maşină, care a venit special să o ia, iar după câteva zeci de minute şi-a făcut apariţia şi iubitul ei.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
kate middleton
comisia europeana
Submarinul K-219 / Foto National Archives via Yahoo News
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png