Ghenea și-a tatuat o cruce pe deget pentru noul iubit


    Mădălina Ghenea arată înfloritor în  brațele designerului Philipp Plein.  Cei doi se distrează pe Coasta de Azur
Mădălina Ghenea arată înfloritor în brațele designerului Philipp Plein. Cei doi se distrează pe Coasta de Azur

Focoasa noastră româncă este din nou în vizorul presei internaţionale, după ce s-a cuplat cu celebrul designer Philipp Plein. Ei s-au îndrăgostit săptămâna trecută, la Festivalul de Film de la Monte Carlo, iar acum se află deja într-o vacanţă exotică, unde petrec nopţi fierbinţi de amor.

Are şarmul mediteranean al Sophiei Loren şi „privirea magnetică“ a Angelinei Jolie, atuuri cu care Mădălina Ghenea (27 de ani) l-a năucit şi pe noul iubit. Philipp Plein are 38 de ani, este de profesie avocat, iar de ani buni lucrează ca designer vestimentar, fiind unul dintre preferaţii celebrităţilor de peste Ocean. Este plin de bani, dar nici nu-i de mirare, din moment ce preţurile ţinutelor realizate de el sunt destul de piperate: un tricou pentru copii costă între 300 şi 500 de euro, iar unul pentru bărbaţi poate ajunge şi la 2.000 de euro.

Se zvoneşte că cei doi ar fi fost săgetaţi de Cupidon, săptămâna trecută, la Festivalul de Film de la Monte Carlo, eveniment la care românca noastră şi-a făcut apariţia într-o ţinută năucitoare, care i-a pus trupul de sirenă în evidenţă. Iar la petrecerea din Clubul Twiga, din capitala Principatului de Monaco, cei doi au început să socializeze, ca mai apoi neamţul s-o invite la domiciliu cu maşina personală, un Lamborghini Aventador, negru.

Designerul şi Mădălina sunt atât de siguri pe sentimentele lor încât au decis să-şi asume relaţia, postând pe conturile de Instagram poze sugestive. Este vorba despre o imagine din vila somptuoasă a lui Philipp Plein, unde  porumbeii se sărută cu foc în timp ce fac sport, dar şi din vacanţă. Neamţul ştie să o facă fericită pe olteanca noastră şi i-a trimis 500 de trandafiri roşii, în cinci buchete imense.

Mădălina i-a demonstrat şi ea marea dragoste, printr-un tatuj pe inelarul drept, în formă de cruce, asemănător cu al lui. Zilele acestea, cei doi ”porumbei” se află într-o vacanţă exotică, pe Coasta de Azur, unde par să se simtă ca în al nouălea cer. 

Şi pe aceşti crai i-a iubit cu patimă

Superba olteancă de 27 de ani a reuşit să frângă multe inimi de-a lungul timpului. Printre iubiţii ei presa internaţională îi menţionează pe Eros Ramazotti în 2010, pe Adrien Brody, în 2011, şi tot în acelaşi an, pe Leonardo DiCaprio. Cu fotbalistul italian Marco Borriello, jucător al echipei de Seria A Genoa CFC, românca a avut o relație scurtă. Cei doi amorezi s-au iubit cu foc, dar s-au certat în anul 2012, imediat după ce Mădălina l-a cunoscut pe faimosul Gerard Butler. Numele ei a apărut în presa internaţională în mod repetat între 2012-2013, când a reuşit să îi cucerească inima celui mai râvnit bărbat de la Hollywood, Gerard Butler. După ce s-au despărţit, Mădălina a fost văzută în iarna lui 2014, în compania actorului britanic Michael Fassbender, dar relaţia nu a durat prea mult timp.

Dar şi el a făcut «victime»

Philip Pleine are mare succes la femei. Se vehiculează că prin patul lui ar fi trecut actrița Lindsay Lohan, care, într-o vreme, a fost imaginea brandului lui de haine. Relația nu a durat mult, susțin cârcotașii, el nefiind un bărbat prea statornic în amor. Și despre fotomodelul ciocolatiu Naomi Campbell se zvonește că ar fi curtat-o asiduu.

shutterstock 1833215881 jpg
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
FotoJet (1) jpg
autostrada jpg
Arab jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
image
image
image
image
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg