Gheorghe Gheorghiu, surpriză colosală de ziua sa. Cine l-a lăsat fără cuvinte pe artist

Ultima actualizare:

Gheorghe Gheorghiu și-a aniversat la început de an ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 70 de ani, deși pare greu a crede, la cât de bine se menține. Îndrăgitul artist s-a serbat alături de prieteni, de rude și de cei mai apropiați oameni ai sufletului său, iar surprizele au fost la loc de cinste! Cea mai mare, chiar apariția celei mai dragi femei din viața sa!

Gheorghe Gheorghiu surpriza de proportii de ziua sa Cine a venit la usa noaptea si s a dat drept postasul 2 1 rotated jpg

În noaptea dintre ani, Gheorghe Gheorghiu a avut parte de o surpriză de proporții, fix de ziua sa, la care nu se aștepta nici măcar o secundă. Artistul și-a dorit să îi aibă pe toți cei dragi la aniversarea sa, dar cea pe care și-o dorea cel mai mult alături, Andra Ștefania, fiica lui, i-a refuzat invitația motivând că nu se simte deloc bine și nu poate zbura cinci ore cu avionul.

Dar lucrurile au luat o întorsătură cu totul neașteptată, căci soția, Gabriela Băncescu Gheorghiu, și fiica au pus la cale un complot de zile mari. Și vă povestim totul și vă arătăm în exclusivitate declarația emoționantă a lui Gheorghe Gheorghiu făcută fiicei, chiar la petrecerea de ziua sa. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net