Gheorghe Turda cântă rujat, pensat, creionat şi pudrat


    Artistul se fardează şi singur.  Cam de zece minute are  nevoie, înainte de concerte,  ca să se aranjezeFoto: Roberto Sălceanu
Artistul se fardează şi singur. Cam de zece minute are nevoie, înainte de concerte, ca să se aranjezeFoto: Roberto Sălceanu

Celebrul solist de muzică populară Gheorghe Turda ţine enorm la imaginea lui, astfel că, înainte de a se prezenta în faţa spectatorilor, el apelează, ca şi colegele lui de scenă, la farduri. Reporterii Click! l-au surprins sâmbătă, în culisele Sălii Palatului, cu faţa complet retuşată.

Gheorghe Turda pare mult mai tânăr, deşi are 68 de ani. Dar, pentru a fenta vârsta, mai ales că iubita lui, Lucia Lazăr, are cu vreo zece ani mai puţin, artistul apelează la niscaiva trucuri. De pildă, înainte de concerte, se aşază pe scăunelul de machiaj, unde beneficiază de tot răsfăţul. Reporterii Click! l-au întâlnit pe Turda sâmbătă seara, la Sala Palatului, în culisele concertului ”Lie, lie Ciocârlie”, al Mariei Ciobanu. După ce şi-a aranjat la dungă costumul popular, dar şi celebra-i freză, unică în peisajul muzical, el a bătut din uşă în uşă, întrebându-şi neliniştit colegele: ”Ne machiază cineva? Ca să ştiu dacă mă apuc singur”. Nu ne-a lăsat să-l fotografiem până n-a fost mulţumit de imaginea din oglindă: ”Trebuie să mă fac frumos, şi abia apoi îmi puteţi face poze”, ne-a avertizat artistul, în timp ce-şi scotea  din geantă fondul de ten, pudra, strugurelul de buze şi creionul dematograf, cu care şi-a colorat sprâncenele pensate: “Mă machiez şi singur, cam de zece minute am nevoie. Am o trusă cu de toate. Am şi fond de ten, pudră, mai deschisă, mai închisă. Dacă mă aranjează fetele, mă uit atent, iar la final vin cu retuşuri”, ne-a mai spus el. Artistul este o fire activă şi în timpul liber: ”Am mai slăbit, am o bicicletă în casă, mai fac mişcare, ca să mă menţin în formă, din când în când merg la înot şi la tenis, sunt un foarte bun înotător. Merg des la Câmpina, la vila mea. Aerul de munte îmi dă o stare de bine, îmi încarcă bateriile”.

Se însoară la vară cu Lucia Lazăr?

Artistul a găsit puterea să se îndrăgostească din nou, după decesul soţiei sale. De fapt, s-a reîndrăgostit de o fosta iubită din tinereţe, Lucia Lazăr, nimeni alta decât mama Alinei Puşcaş, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva” (Antena 1). Ei se gândesc tot mai serios să-şi oficializeze relaţia, cu atât mai mult cu cât se înţeleg foarte bine. Apropiaţii lui susţin că sunt mari şanse ca nunta să aibă loc, în mare secret, în această vară: ”Lucia este o femeie tare grijulie, nu mă lasă să ies din casă dacă n-am hainele impecabile”, a lăudat-o  Gheorghe Turda.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (5) jpg
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg