Gheorghe Turda i-a aruncat paharul în față lui Constantin Enceanu. «Băiatul nu e normal cu capul»

Ultima actualizare:

    Gheorghe Turda este revoltat de atitudinea lui Constantin Enceanu
Gheorghe Turda este revoltat de atitudinea lui Constantin Enceanu

Nici bine nu au început concertele, că muzica populară românească fierbe! De data aceasta la harță s-au luat doi rapsozi cu ștate grele în folclorul românesc. Gheorghe Turda (73 de ani) și Constantin Enceanu (57 de ani) și-au aruncat cu paharele în față și cu vorbe grele, la un eveniment unde s-au întâlnit din întâmplare.

E scandal mare între Gheorghe Turda și Constantin Enceanu! Prezenți la același eveniment, cei doi rapsozi s-au luat la ceartă din cauza repertoriului. Gheorghe Turda s-a urcat pe scenă și nici bine nu a deschis gura să cânte prima melodie, că rivalul său Constantin Enceanu a sărit ca ars.

Constantin Enceanu ar fi răbufnit, s-ar fi ridicat nervos tare de la masă și ar fi început să țipe din toți rărunchii la Turda. “Eu am cântat o doină, nici n-am cântat două versuri din strofa doinei, că s-a ridicat şi a început să urle la mine. A urlat pur şi simplu. Urla bazaconiile lui, nici nu mă interesează, că nu vreau să reproduc ce a spus. M-a derutat total, m-a întrerupt din cântare şi bineînţeles că toată lumea a rămas stupefiată de gestul lui”, a declarat Gheorghe Turda, la Antena Stars.

Gheorghe Turda: “I-am aruncat paharul peste masă! Un obraznic!”

Scandalul a degenerat atunci când Gheorghe Turda s-a enervat și el și a aruncat cu un pahar cu apă înspre Constantin Enceanu, cu scopul de a-l răcori pe artist. “Un provocator și un needucat! I-am aruncat apa din pahar! Recunosc treaba asta. Peste masă, ca să-l potolesc. Exact așa cum s-a întâmplat cu regretatul Vadim Tudor. Băiatul nu e normal cu capul, se crede atât de mare vedetă, încât vrea numai el să se audă. Se crede buricul pământului. Eu sunt cântăreţ de operă polivalent, muzică de operă, am terminat belcanto, el ce a terminat la viaţa lui, ce pregătire muzicală are individul? Invidii, nu ne mai suportă pe noi, valorile din generaţia de aur, şi vin haştagii ăştia din folclor ca să ne demonstreze că ei sunt buricul pământului. A fost obraznic, nu se face aşa ceva, să întrerupi un artist de valoarea lui Gheorghe Turda, ca să începi să ţipi şi să faci haz şi bazaconii”, a adăugat nervos Gheorghe Turda.

Citește și:

Folclorul, cu poalele în cap! 5 mari cântăreți s-au prins într-o horă cu jigniri, bârfe și replici scandaloase

Nicoleta Voicu, noi acuzații în scandalul cu Gheorghe Turda. “Stau cu bâta după ușă să nu intre peste mine în casă”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net