Gheorghe Turda, împăcare cu fosta iubită, chiar de ziua lui. Cum l-a convins Nicoleta Voicu

Ultima actualizare:
Cântăreţul George Rotaru, stabilit în SUA, din anii ‘90
Cântăreţul George Rotaru, stabilit în SUA, din anii ‘90

Solistul de folclor Gheorghe Turda a împlinit vârsta de 71 de ani azi, 6 martie. Fosta iubită, Nicoleta Voicu (47 ani), de care s-a despărțit la jumătatea lunii ianuarie, încă mai are sentimente pentru el, așa că a profitat de ocazie și i-a transmis un mesaj cu subînțeles.

Gheorghe Turda a împlinit vârsta de 71 de ani. La ceas aniversar, fosta iubită a interpretului, solista de muzică populară Nicoleta Voicu, îi urează acestuia “La mulți ani” și îi transmite că încă îl mai iubește. ”Să-și facă timp pentru iubire. Să creadă în iubirea mea... Să-mi aducă acest sentiment din orice colț de lume s-ar afla. Să lase lumea în lumea ei. Să facă totul cu rost, parcă mi s-a blocat sufletul în cuvinte. Nu știu să spun mai mult. Îl iubesc încă, dar să dea același sentiment la schimb. Cam atât”, aceasta este declarația Nicoletei pentru Gheorghe Turda, transmisă prin intermediul Click!


    Nicoleta Voicu a fost invitată în emisiunea
Nicoleta Voicu a fost invitată în emisiunea

Ieri, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro Tv, Gheorghe Turda a spus că o primește înapoi pe fosta iubită mai tânără cu 23 de ani decât el. ”Dacă ea vrea, o accept cu drag”, a spus artistul, care a fost sunat de Măruță în direct, în timp ce fosta lui iubită se afla în platoul emisiunii. Aceasta a spus că se va întoarce dacă artistul va găsi măcar o zi liberă, pentru ei doi. Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda s-au despărțit în luna ianuarie, după aproape un an de relație. Gheorghe Turda a spus că Nicoleta Voicu era geloasă și îi umbla în telefon, iar aceasta din urmă că el nu avea niciodată timp pentru ea.

Nicoleta Voicu a fost invitată în emisiunea "La Măruţă"
Nicoleta Voicu a fost invitată în emisiunea "La Măruţă"

George Rotaru, cântărețul lui Ceaușescu, a împlinit 66 ani

Tot azi, 6 martie, este și ziua de naștere a lui George Rotaru, cântărețul lui Nicolae Ceaușescu, cunoscut și ca singurul artist care a cântat în casino-urile din Las Vegas. Ani de zile a cântat cu Naarghita, alături de care a trăit și o frumoasă poveste de dragoste. Interpretul, care cântă la fel de bine romanțe, melodii de petrecere, dar și muzică populară, a împlinit vârsta de 66 de ani. După anii ’90 s-a mutat în America, dar în ultimii ani, el se împarte între România și SUA. Iarna stă peste Ocean, unde are numeroase angajamente artistice, iar primăvara se întoarce în România.

Citeşte şi:

Ce mesaj erotic i-a transmis iubita tinerică lui Gheorghe Turda! Îl vrea înapoi

Nicoleta Voicu, mesaj dur după despărțirea de Gheorghe Turda: «Te voi trăda, cum m-ai trădat»

image
image
image
image
image
image
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg
banner ana morodan png
banner Raluca Blejușcă png
banner anamaria socaciu png
Ana Morodan soseste la sediul Parchetului Judecatoria Sector 1 pe 29 martie 2023 FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu