Gheorghe Turda, îndrăgostit până peste cap. Noua sa iubită este tot artistă

simeon stalpnicul png
Gheorghe Turda a declarat că viața alături de noua femeie este mult mai bună decât cea de lângă mama Alinei Pușcașfoto: Facebook

Gheorghe Turda este foarte fericit și se simte împlinit, exact la un an de la ruptura de mama Alinei Pușcaș, Lucia Lazăr, și asta pentru că în viața sa a apărut o nouă femeie care îi înseninează zilele cântărețului. Artistul a declarat că în viața sa există o femeie pe nume Maria.

Gheorghe Turda a declarat că este extrem de echilibrat și fericit cu noua viață pe care o duce. Bineînțeles, starea de spirit a artistului a venit ca urmare a faptului că iubește și este iubit.

Declarațiile artistului au fost sărace, acesta nevoind să dea nimic din casă, însă au fost de ajuns ca admiratorii și oamenii care îl respectă pentru ceea ce este și pentru ceea ce face să se bucure din toată inima pentru el. Invitat la emisiunea ”Agenția VIP” de la Antena Stars, interpretul de muzică populară a mărturisit că femeiea din viața lui este foarte frumoasă și este și ea, la rândul ei, artistă. Mai mult decât atât, s-ar părea că femeia misterioasă care i-a furat inima lui Gheorghe Turda este prima dragoste din tinerețea sa.

”Nu spun, nu mai dau din casă deloc. Sunt foarte echilibrat și foarte fericit și nu sunt singur. Este foarte bine, e foarte bine, e muuult mai bine. Sunt îndrăgostit, sunt și iubesc la rândul meu. Prima dragoste nu se uită. Este o femeie foarte frumoasă, nu vă spun profesia că tot în artă activează, dansează și predă dans. Adriana, seamănă cu tine, asiatică așa, mongoloidă. E de o calitate aparte, prin felul ei de a fi, comportamentul ei din societae și nu numai, este cu adevărat o doamnă bine pregătită pentru viață, cu o anumită experiență. Băiatul ei este de o vârstă cu fetele mele. O cheamă Maria.”, a declarat interpretul la ”Agenția VIP”.

simeon stalpnicul png
Gheorghe Turda și Lucia Lazăr nu au rămas prieteni după divorțfoto: Facebook

Gheorghe Turda a trăit o poveste de dragoste cu Lucia Lazăr, mama Alinei Pușcaș, însă divorțul celor doi nu a fost unul pașnic, ci unul plin de scandal. Din ambele părți s-au aruncat ”săgeți” și cei doi nu au putut rămâne prieteni.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
Federico Putorti i a trimis un mesaj clar politistului care l a anchetat pe Facebook 1 jpg
aurel balasoiu facebook jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda