Gheorghe Turda, mare gospodar la vila de la Câmpina, ajutat de nepoți. Are un mesaj și pentru fosta iubită

Ultima actualizare:
Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda s-au iubit timp de un an şi s-au despărţit în ianuarie 2019
Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda s-au iubit timp de un an şi s-au despărţit în ianuarie 2019

Gheorghe Turda (72 de ani) e și mare artist, și mare gospodar! În vremea restricțiilor, când tot românul stătea izolat la domiciliu, el s-a ocupat exemplar de casa de la Câmpina, înconjurat de nepoți". Legat de fosta lui iubită, cu 23 de ani mai tânără, Gheorghe Turda e ferm: ”N-a avut minte când trebuia, n-a știut să aprecieze”.

În timpul pandemiei de coronavirus, interpretul Gheorghe Turda a stat pe acasă, ceea ce nu-i prea ușor pentru un artist obișnuit cu o activitate bogată. Și-a ocupat timpul prin casă, dar și prin curte, la Câmpina, alături de familie. S-a bucurat mai mult de clipele petrecute alături de nepoți, dar a avut mai mult timp și pentru treburile casnice. Click! a intrat în posesia unor imagini cu artistul din curtea casei din Câmpina, în timp ce tunde iarba, una dintre activitățile sale preferate în timpul liber. 

Gheorghe Turda a petrecut la Câmpina cu nepoţii lui
Gheorghe Turda a petrecut la Câmpina cu nepoţii lui

Are două fiice realizate pe plan profesional, care i-au dăruit trei nepoței superbi. Elena Voichița (38 de ani) are un băiețel pe nume Tudor, de 7 ani, iar Anca (41 de ani) are doi copilași, o fetiță pe nume Antonia, de 13 ani, și un băiețel pe nume Petru, de 5 ani și jumătate.


    Aranjarea gazonului, o activitate care îl relaxează pe Gheorghe Turdafoto: arhivă personală
Aranjarea gazonului, o activitate care îl relaxează pe Gheorghe Turdafoto: arhivă personală

Au petrecut cu toții la moșia de la Câmpina - o casă cu zece camere, în valoare de 300.000 de euro. Nepoții au avut suficient spațiu încât să se joace în voie. 

Gheorghe Turda, un bunic fericit
Gheorghe Turda, un bunic fericit

Gheorghe Turda vrea atestate pentru artiști: "S-au înmulțit amatorii"

Spune că perioada în care am stat cu toții acasă își va pune amprenta și asupra breslei sale. ”Artiștii o vor duce foarte greu, s-au înmulțit amatorii. S-a ajuns la un fel de uniformizare, ca pe vremuri. Nu se știe cine e profesionist și cine este amator. Mă zbat pentru o lege, Legea Turda, să se revină la atestatele de odinioară, acordate artiștilor, în cadrul unor selecții. Am această intenție, pe care i-am mărturisit-o și lui Horia Moculescu, Ionel Tudor, Mădălin Voicu și maestrului Arvinte, cei care s-au mai ocupat de comisii de acest fel, în trecut, când nu oricine era artist. Sigur că multora nu o să le convină, dar s-ar face o selecție corectă și mai ales binevenită”, ne-a declarat Gheorghe Turda.

Aranjarea gazonului, o activitate care îl relaxează pe Gheorghe Turda
Aranjarea gazonului, o activitate care îl relaxează pe Gheorghe Turda

Referitor la fosta lui iubită, mai tinerică, Nicoleta Voicu, de care s-a despărțit la începutul anului trecut, după un an de relație, Turda spune așa: ”N-a avut minte când trebuia, n-a știut să aprecieze”, susține interpretul de muzică populară. 

Citește și:

Gheorghe Turda a învins cancerul! Interpretul de folclor s-a vindecat fără risc de recidivă

Gheorghe Turda a văzut moartea cu ochii, în vacanța din Asia: «Am făcut o reclamație la hotel»

image
image
image
image
image
image
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png
banner georgiana lobonț png
Mihai Traistariu are 6 apartamente la mare Colaj Click!