Gheorghe Turda nu are iubită, dar şi-a luat «aspirator» de femei

Ultima actualizare:

    Foto: Zoltan Lorencz
Foto: Zoltan Lorencz

De patru zile, Gheorghe Turda zâmbeşte de la volanul unui autoturism de lux. Deşi nu a fost nici ziua sa de naştere, iar onomastica şi-o serbează abia la anul, celebrul interpret şi-a făcut un cadou în avans: un Volkswagen Touareg Mountain, de peste 200 de cai putere, pe care a dat aproape 50.000 de euro.

“Io-s din ţara Oaşului, fecioraş ca mine nu-i”, cânta în tinereţe Gheorghe Turda. Şi acum poate să cânte la fel, chiar dacă are 68 de ani, căci celebrul interpret a făcut o achiziţie de zile mari. De vineri, artistul, originar din Săpânţa, le zâmbeşte doamnelor, în trafic, de la volanul unei super maşini, nou-nouţe, care zboară ca vântul şi ca gândul, având în vedere că are sub capotă peste 200 de cai putere. Este vorba de un Volkswagen Touareg Mountain, din 2016, pentru care a cheltuit o mică avere. “Am dorit să-mi schimb maşina. Mă plictisisem de cea veche, şi am fost la reprezentanţa acestei mărci, ştiam ce model vreau. Mi-am luat un Touareg, alb, cu 240 de cai putere, capacitate cilindrică 3.000 cmc, pe motorină. Deja am făcut primii kilometri cu ea şi sunt foarte mulţumit”, a declarat pentru Click! Gheorghe Turda. Primul drum pe care l-a făcut maestrul a fost la biserică, pentru că este credincios şi a dorit să o sfinţească.

Mândru nevoie mare, Gheorghe Turda s-a pozat cu mașina încă din curtea reprezentanței
Mândru nevoie mare, Gheorghe Turda s-a pozat cu mașina încă din curtea reprezentanței

“Sâmbătă am fost la Biserica Naşterea Maicii Domnului, de pe Dorobanţi, şi l-am rugat pe preot să facă o slujbă de sfinţire. Eu sunt un om credincios şi ţin foarte mult la aceste lucruri, ca Dumnezeu să ne ferească de accidente şi oricare alte evenimente neplăcute”, ne-a mărturisit artistul. După cântecul popular, maşinile sunt a doua mare pasiune a artistului, iar de-alungul timpului acesta a condus numai mărci bune, autoturisme de teren.

Biserica Nașterea Maicii Domnului, din  buricul Bucureștiului, lăcașul unde Turda și-a sfințit mașina
Biserica Nașterea Maicii Domnului, din buricul Bucureștiului, lăcașul unde Turda și-a sfințit mașina

“Înainte de Revoluţie am avut o Dacie, iar în 1983 am mai câştigat una la CEC. După ‘90, am avut un Volvo, iar la fix zece ani, am dat-o şi am cumpărat un Nissan Terrano 2. În 2006, am optat tot pentru jeep şi mi-am luat Toyota Land Cruiser. Mi-au plăcut maşinile de teren pentru că sunt foarte puternice şi nu te lasă la drum lung. Am pus-o la vânzare şi am cumpărat acest Touareg. Şi maşina îmbătrâneşte, ca omul, aşa că era nevoie de una mai bună”, a conchis interpretul. De când şi-a luat ”aspirator” de femei, Turda face furori în trafic. Dacă Gheorghe Turda s-a axat pe maşini după despărţirea de Lucia Lazăr, fosta iubită a artistului n-o duce nici ea rău. Pe plan sentimental de data aceasta. Mama Alinei Puşcaş iubeşte din nou. Zilele trecute, bruneta a anunţat pe Facebook că este într-o relaţie amoroasă, aşa că nu mai este cale de împăcare între ea şi Gheorghe Turda.

Lucia Lazăr a anunţat pe Facebook că s-a despărţit de Gheorghe Turda

Gheorghe Turda și Lucia Lazăr, pe vremea când alcătuiau un cuplu
Gheorghe Turda și Lucia Lazăr, pe vremea când alcătuiau un cuplu

Mama Alinei Puşcaş, Lucia Lazăr, n-a mai suportat să locuiască sub acelaşi acoperiş cu logodnicul ei, Gheorghe Turda, astfel că, la începutul lunii august, femeia a anunţat despărţirea printr-o postare pe Facebook: ”Vine o vreme când trebuie să pui punct şi să o iei de la capăt. Nu poţi ştii sigur ce va fi mâine, dar cu siguranţă, mai bine decât azi”, a scris bruneta. Nu s-a oprit aici, căci aceasta l-a acuzat pe solist că se urcă băut la volan şi că are un comportament dificil. Solistul a avut şi el o variantă. Turda a declarat, prin intermediul Click!, că el este cel care i-a făcut bagajul şi i-a spus ”adio!”, pentru că ”mă ţăcănea la cap ca o moară stricată”. Cei doi au format un cuplu timp de cinci ani.

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net