Gheorghe Turda și iubita mai tânără cu 23 de ani s-au despărțit

Ultima actualizare:

    Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțitFoto Facebook
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțitFoto Facebook

Gheorghe Turda și iubita lui au ales să se despartă după doar un an de relație. Nicoleta Voicu a făcut anunțul printr-o poezie publicată pe rețelele de socializare.

„De astăzi își va atinge sau nu scopul fiecare dintre noi separat”, așa își începe Nicoleta Voicu declarația lansată pe internet. Ea a publicat o poezie pe rețelele de socializare prin care a anunțat că ea și iubitul ei, celebrul Gheorghe Turda nu mai formează un cuplu.

Poezia publicată de Nicoleta Voicu pe rețelele de socializare a confirmat toate ipotezele și zvonurile că cei doi ar urma să-și separe drumurile și să nu continue relația. Poezia se intitulează «Singurătatea ucide» și i-a emoționat enorm de mult pe prietenii virtuali ai artistei.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit

Deși părea că totul mergea perfect între cei doi, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu și-au dat seama că nu rezonează unul cu celălalt perfect, astfel că, decizia de a se despărți a fost singurul mod prin care cei doi ar putea să-și continue viețile și pentru a fi fericiți. Gheorghe Turda  declara mai demult că o aprecia enorm pe fosta lui iubită mai tânără cu 23 de ani.

„Am mare noroc cu Nicoleta şi pot să spun că sunt mult mai liniştit decât în alte dăţi. Caracterul ei este foarte frumos, relaţia merge normal. Locuim împreună, Nicoleta găteşte foarte bine, face tot felul de mâncăruri tradiţionale. O sprijin în carieră cu sfaturi, am grijă să apară mereu la modul profesionist”, ne declara Gheorghe Turda în urmă cu câteva luni.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net