Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu ies la întâlniri, la un an de la despărțire! „Nici să renunțe de tot nu ar vrea”

Ultima actualizare:

    Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu ies în continuare la întâlniri, chiar dacă s-au separatFoto: Arhivă personală
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu ies în continuare la întâlniri, chiar dacă s-au separatFoto: Arhivă personală

Chiar dacă au decis acum în urmă cu un an să pornească pe căi separate, se pare că interpreții de muzică populară Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu nu pot lăsa atât de ușor în spate trecutul.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Gheorghe Turda a mărturisit că se întâlnește în continuare cu fosta iubită, bucurâdu-se unul de compania celuilalt, însă nici vorbă de împăcare, spune acesta. Nicoleta are, însă, o cu totul altă variantă!

„A fost o întâlnire normală, între doi oameni normali, cu scaun la cap și atât! Doar atât! Ce dacă ne-am întânit. Doar nu suntem dușmani să ne certăm, să ne urâm între noi. Suntem oameni civilizați, iar eu sunt un tip cumsecade și foarte atent cu tot ce înseamnă sexul frumos.

Relațiile mele au fost statornice, nu mă împac cu nimeni, pentru că nu mă împac. E foarte bine singur, așa cum sunt eu. Sunt un tip foarte conciliant. Las câteodată de la mine ca să fie bine, dar fiecare își croiește așternutul, vorba aceea, cum vrea să doarmă”, a spus Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu se întâlnesc în continuare, chiar dacă s-au despărțit

După ce artistul și-a spus varianta sa, Nicoleta Voicu a vorbit și ea pe marginea subiectului. Artista are cu totul o altă poveste, la mijloc fiind chiar vorba de dorința de împăcare.

„L-am întrebat de ce nu mă lasă în pace! Pentru că eu îmi doresc să rămân la o relație civilizată, ca între doi artiști care în momentul în care se întâlnesc, să nu întoarcă capul în sens opus. Și a spus că, practic, nici el nu știe ce vrea, dar nici nu mă poate lăsa în pace.

Adică nici să renunțe de tot nu ar vrea. Cu siguranță, ceva acolo mai există pentru că noi am trăit și foarte multe lucruri frumoase împreună. Sunt convinsă că au existat și mai există sentimente. Nu ne e bine nici împreună, dar nici separat”, a spus Nicoleta Voicu pentru sursa anterior menționată.

„Noi ne-am întâlnit din ianuarie și până în prezent de vreo cinci ori, iar această doleanță a lui a fost exprimată de ”n” ori . Cred că a fost a o mia una șansă,. Nu știu ce să spun. Cel mai recent mesaj l-am primit săptămâna trecută, au fost multe semnale din partea lui.

Un curs spre bine nu există pentru că eu nu sunt de acord cu această variantă. Țin foarte mult la statutul în societate. Dacă ar fi să mai fie ceva, eu nu aș accepta decât dacă relația ar fi publică, asumată, o împăcare sau o nouă șansă”, a mai mărturisit interpreta de muzică populară, conform Spy News.

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net