Gheorghe Visu s-a „prăjit” în vacanța din Grecia. Fanii au venit cu reproșuri după ce l-au văzut cum arată: „Ca un rac!”

Ajuns la vârsta de 73 de ani, Gheorghe Visu se menține într-o condiție fizică demnă de invidiat. Actorul care l-a interpretat magistral pe State în cele mai iubite telenovele românești și-a petrecut vacanța în Grecia, însă s-a ales cu...un „corp de rac”, întrucât s-a „prăjit” bine sub razele soarelui.

Gheorghe Visu își petrece vacanța în Grecia
Gheorghe Visu își petrece vacanța în Grecia

Gheorghe Visu, „prăjit” ca racul în vacanța din Grecia

Gheorghe Visu a publicat câteva imagini din Grecia, acolo unde a ales să meargă pentru a-și petrece vacanța. Deși este greu de recunoscut, din cauza faptului că a fost „prăjit” de soare, actorul nu s-a sfiit să facă publice imagini cu „noua” sa înfățișare.

„Mare, Tassos, singur printre cehi”, a scris Gheorghe Visu în dreptul fotografiei publicate pe contul său de Facebook. 

În urma postării, State de România s-a ales cu câteva critici din partea internauților, care i-au spus că arată „ca un rac”. Pe de altă parte, cei care îl admiră, i-au făcut complimente, urări de bine, dar i-au oferit și câteva recomandări în privința locațiilor pe care ar putea să le viziteze. 

„Ca un rac”/ „Domnule State, v-ați prăjit de tot”/ „Nu-mi miroase a bine felul în care arată”/ „Vacanță plăcută, mastre”/ „Arată-le cravata de aur și ești șeful lor”/ „Un loc de vis pentru un actor pe măsură. Vacanță frumoasă, Stătică”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. 

Gheorghe Visu, „prăjit” la soare în Vacanța din Grecia / Foto: Facebook
Gheorghe Visu, „prăjit” la soare în Vacanța din Grecia / Foto: Facebook

Motivul pentru care Carmen Tănase nu merge în vacanțe

Pe de altă parte, inegalabila sa colegă de pe platourile de filmare a mărturisit, recent, că nu îi plac concediile și nu merge niciodată în vacanțe. Carmen Tănase (63 de ani), căci despre ea este vorba a publicat un mesaj prin care a menționat că deși nu este pasionată de călătorii, de fiecare dată când are ocazia, mai caută locuri de vizitat prin împrejurimi. Astfel, actrița a găsit un restaurant pe care l-a vizitat, și pe care, l-a recomandat tuturor. 

„Da, nu plec în vacanță. Începusem să dezvolt o mică invidie față de cei ce-mi povesteau pe unde se vor duce și ce vor face. Și-atunci mi-am zis: ”eu, cu fantezia mea, nu pot oare să mă simt în vacanță și acasă? Ba daaaaaa! Ia să vedem, ce concerte sunt, ce locuri noi s-au deschis, ce muzee încă nu am vizitat…”

„Ups! Îmi apare în cale @akosrestaurant. Întru. Elegant, elegant, ce să zic. Mă așez la o masă, iau meniul, îndată vine cineva care să mă ajute, să mă îndrume. Personal politicos, priceput, cu umor. Apare și @chefgheorgheionut,un maestru, spun asta cu toată răspunderea, căci tare mi-a fost greu să mă opresc din degustat minunățiile pe care le face. Oameni buni, face un desert!!!!!!!!!

N-am mai mâncat, recunosc, am fost și un pic sceptică la combinația de ingrediente, nici nu vă spun, că e bună curiozitatea la om, atâta doar: ÎNCERCAȚI mousseul de ciocolată! Combinația de gusturi din ce pune el în farfurie este foc de artificii. Nu bun, nebunie curată!

Ok, presupun că va interesează prețurile. Va imaginați că nu sunt de “împinge tava”, daaaaaar, față de frumusețea și rafinamentul locului, sunt mai mult decât decente. Am călcat eu pe la “case mari” care nu aveau nici o justificare ptr costurile aberante.

V-am împuiat capul, știu, dar când găsesc un loc frumos, armonios, îmi place să împart cu voi. Rețineți, deci, @akosrestaurant. Dacă aveți vizitatori din afară, aici puteți ține capul sus cu mândrie. Bate tot! Managerul @pavalciprian știeeeeee!”, a scris Carmen Tănase pe pagina sa de Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net