Ghinion teribil pentru cel mai bun regizor la „Mamaia Music Awards”

Ultima actualizare:

    Ioana Gomoifoto: arhivă personală
Ioana Gomoifoto: arhivă personală

Cei mai buni profesioniști din industria muzicală românească s-au întâlnit weekend-ul trecut la ”Mamaia Music Awards”. Pentru Ioana Gomoi (25 de ani) însă, bucuria de a fi considerată cel mai bun regizor a fost umbrită de câteva ghinioane teribile.

Ioana Gomoi  a lucrat cu nume sonore din lumea muzicală precum Marcel Pavel, Radu Sârbu, Alex Mica, Pavel Stratan, Oana Radu, Chris Trace, Adora sau Marian Vasilescu. Numai în ultima săptămână a lansat două videoclipuri cu Paula Seling, Nicu Alifantis și Adrian Enache.

Orele lungi de filmare, sub soarele canicular, i-au provocat oanei o insolație de toată frumusețea, însă temepratura mare nu a împiedicat-o să participe la “Mamaia Music Awards”, unde a primit premiul pentru cel mai bun regizor.

Ghinioanele nu s-au oprit aici, căci la puţin timp după ce a urcat pe scenă, Ioana a spart premiul fără să vrea.

Ioana Gomoi, alături de Adrian Enache (dreapta) și George Rotary (stânga)
Ioana Gomoi, alături de Adrian Enache (dreapta) și George Rotary (stânga)

“Acest premiu îl împart cu dragul meu coleg Nobody. Îi datorez enorm domnul Dan Sibişan şi tuturor artiştilor cu care am colaborat până în momentul de faţă. Fără ei acest premiu nu era posibil. E al nostru al tuturor. Îi mulţumesc în mod special lui Adrian Enache pentru cuvintele frumoase pe care le-a spus despre mine pe scenă. E pur şi simplu incredibil. Am avut emoţii cum nu am avut în viaţa mea.

Cred că pentru prima dată am simţit ce înseamnă cu adevărat să ai emoţii. E atât de frumos! Mulţumesc Adrian Enache! Şi nu în ultimul rând, vreau să îi mulţumesc domnului Bogdan Tomoşoiu, Tommo Production, pentru că dumnealui e omul fără de care toate acestea nu erau posibile din multe puncte de vedere. Pentru un tânăr regizor aflat la început de drum, acest premiu e un lucru mare. Dar imposibil de realizat fără cea mai bună echipă şi cei mai frumoşi si mai talentaţi oameni pentru care să lucrezi cu drag. Iar eu am norocul să le am pe amândouă şi sunt extrem de recunoscătoare.

Tocmai de aceea acest premiu e al nostru, nu al meu. Evenimentul a fost unul de excepție, artiştii au avut concerte live mai mult decât de perfecte, iar publicul a fost foarte primitor. Organizarea evenimentul Mamaia Music Awards a fost excepţională din toate punctele de vedere. Felicitări tuturor câştigătorilor şi organizatorilor Cristina şi Dan Leonte”, a declarat regizoarea Ioana Gomoi pentru Click! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net