Gianina Corondan, la 50 de ani ca la 30. Iată care sunt secretele tinereţii ei!

Ultima actualizare:

  2021. La sfârșitul lunii ianuarie a împlinit 50 de ani
2021. La sfârșitul lunii ianuarie a împlinit 50 de ani

Numele Gianinei Corondan se leagă de emisiuni precum „Ora G” sau „Şcoala Vedetelor”. Ani de zile a prezentat emisiuni de televiziune, a fost reporter de serviciu şi a făcut mult teren. Iat-o ajunsă la 50 de ani! Poţi să crezi? Are aceeaşi faţă de copil nebunatic. Iată care sunt secretele ei şi cum reuşeşte să arate ca în tinereţe!

Pentru cei care o cunosc de o viaţă pe Gianina Corondan le va veni greu să afle că vedeta tocmai a împlinit pe 30 ianuarie frumoasa vârstă de 50 de ani. Însă vârsta pare să fie şi pentru ea, ca şi pentru multe alte staruri, doar un număr, pentru că vedeta de televiziune nu-i arată. E mereu plină de energie, cu zâmbetul pe buze şi cu multă energie. Am prins-o pe Gianina la telefon duminică. Nu avea astâmpăr, căci tocmai ajunsese acasă de la plimbare şi se pregătea să-şi facă bagajele pentru munte.

„Aşa sunt eu. Nu am astâmpăr, mereu trebuie să găsesc oameni inspiraţionali, să iau interviuri, să fiu în priză, să am noutăţi. Mă joc cu nepoţii mei, copiii fratelui meu mai mic, care lucrează în IT. Sunt doi băieţi de 5 şi 10 ani şi îi mai iau cu mine cu cortul, în excursii. Dar ce să vă zic, mănânc normal, îmi amintesc mereu că echilibrul este normal, la sală mai mergeam înainte de pandemie, acum fac doar acasă sport. Fac câte 15 minute de mişcare, nu am o rutină, merg cu bicicleta, pe jos, alerg, nu e nici un secret. E şi vorba de gene, de moştenire genetică. Chiar dacă mai iau în greutate câteodată, mai flămânzeam când era cazul. Sunt ca un hopa mitică, schiez, dar mereu iau lecţii sau merg pe derdeluşul de începători, nu sunt expertă”, a povestit Gianina Corondan pentru Click!.

Multă vreme a fost pe micile ecrane, iar ultima experienţă a fost în culise la „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, unde lua pulsul la cald. „Acum fac emisiuni pe YouTube, fac „Vizite de lucru”, unde am diverse întâlniri cu producători români şi vorbesc despre lucruri făcute în România, mâncare sănătoasă, sau produse româneşti. Am multe alte planuri, încerc să scot în faţă oamenii oneşti, care scot pe piaţă lucruri bune. Sunt întrebată de fani de multe ori unde se găsesc produsele respective”, ne-a povestit vedeta. 

Şi mai are un secret: niciodată nu e singură, deşi nu are familia ei, adică soţ sau copii. „Întotdeauna am avut iubit. Mai am un frate mai mic, doi nepoţi, familie. Sunt mereu cu cei pe care îi iubesc”, ne-a mai spus în încheiere simpatica vedetă, care este şi organizatoare de evenimente în ultima vreme, ce-i drept online. Însă atâta vreme cât o face cu pasiune, nimic nu-i stă în cale.  


  2003. Gianina făcea OraG
2003. Gianina făcea OraG

Şi ele au 50 de ani, dar nu-i arată


  Lori își etalează nurii în vacanțe
Lori își etalează nurii în vacanțe

La fel de tinere şi de frumoase au rămas şi alte vedete trecute de pragul de 50.  De exemplu, Loredana Groza abia a împlinit anul trecut în iunie 50 de ani şi traversează o perioadă extrem de bună. Arată extraordinar de bine, se îmbracă sexy şi pare o adolescentă. Jurata de la X Factor iubeşte ceea ce face şi este prezentă mereu pe reţelele  sociale.


  Anca Țurcașiu are un trup de sirenă
Anca Țurcașiu are un trup de sirenă

 O altă femeie frumoasă este şi Anca Ţurcaşiu, care şi ea a împlinit 50 de ani anul trecut, în mai. A povestit de multe ori că duce un regim de viaţă sănătos şi că îi place să facă sport. Iar de anul trecut este şi singură, după ce a divorţat de medicul stomatolog Cristian Georgescu.


  N-ai zice că Dana Săvuică a împlinit 51 de ani!
N-ai zice că Dana Săvuică a împlinit 51 de ani!

La fel de sexy sunt şi Dana Săvuică, care abia a împlinit 51 de ani, dar şi Tania Budi, care va împlini în câteva zile 53 de ani!


  Tania Budi, tot cu chip de păpușă și la 53 de ani
Tania Budi, tot cu chip de păpușă și la 53 de ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449016574 790492459883010 1579936202276165367 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
banner adina halas badea png
image png
banner gabriela cristea png
image png
Katy Perry prezentare de modă, Paris 2024 Foto Gettyimages
image
actualitate.net
image
actualitate.net