Gică Popescu şi-a reluat îndatoririle de tată

Ultima actualizare:

    Aflat în permisie,  Gică Popescu s-a dus  să-şi ia fata de la şcoalăFoto: Sorin Puiu
Aflat în permisie, Gică Popescu s-a dus să-şi ia fata de la şcoalăFoto: Sorin Puiu

Începutul de toamnă l-a prins pe Gică Popescu (47 de ani) în sânul familiei. Fostul mare fotbalist a primit o permisie din partea penitenciarului Jilava, iar fotoreporterii Click! l-au surprins bucurându-se de libertate. Şi cum ar putea s-o facă mai bine, dacă nu alături de prinţesa lui, Maria (15 ani).

Chiar dacă e după gratii de un an şi jumătate, Gică Popescu e într-o formă de zile mari. Cel supranumit “Baciul” şi-a păstrat alura de fotbalist, dar şi zâmbetul. Perioada petrecută după gratii nu l-a schimbat pe fostul căpitan al echipei FC Barcelona şi al Naţionalei, care la cei 47 de ani arată extrem de bine.

Cei doi s-au dus să  cumpere mâncare  de la un restaurant
Cei doi s-au dus să cumpere mâncare de la un restaurant

Nici nu a slăbit şi nici nu a făcut burtică, având cel mai probabil grijă să tragă de fiare în sala de sport a închisorii. Îmbrăcat sport şi cu ochelarii de soare la ochi, Gică s-a urcat la volanul bolidului său şi a mers să-şi ia fetiţa, care învaţă la o şcoală privată şi a început cursurile mai devreme. Maria a radiat de fericire când şi-a văzut tatăl, i-a sărit în braţe şi apoi cei doi au plecat de mână spre un restaurant de fiţe din zona Floreasca. După ce a comandat mai multe feluri de mâncare, Gică a ieşit încărcat cu plase din restaurant. Fostul fotbalist nu a luat prânzul acolo, ci cel mai probabil a preferat să mănânce acasă alături de soţia Luminiţa şi fiul Nicholas. Extrem de fericită că-şi are tatăl aproape, Maria a râs în permanenţă, iar Gică i-a făcut toate poftele. Pentru el, aceasta nu este prima permisie.

Maria nu s-a dezlipit de  tatăl ei, pe care l-a ţinut  de mână tot timpul
Maria nu s-a dezlipit de tatăl ei, pe care l-a ţinut de mână tot timpul

“Baciul” a fost eliberat 24 de ore, anul trecut, în mai, pentru a-şi înmormânta tatăl. Fostul fotbalist a mai ieşit din închisoare pentru cinci zile şi anul acesta în iulie. Gică Popescu a fost condamnat la 3 ani şi 10 zile de închisoare în “Dosarul Transferurilor”, în 4 martie 2014. După un an şi jumătate în care a muncit la atelierul de tâmplărie de la Jilava, a scris patru cărţi şi a condus activităţile sportive din închisoare, Gică se apropie de ziua eliberării.La sfârşitul lunii septembrie, avocaţii lui Popescu vor redacta cererea de eliberare condiţionată.

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net