Gigel Frone s-a întors la «Românii au talent» şi a produs isterie

image
Gigel Frone se îmbracă numai la costum

A fost nebunie totală vineri seara, la „Românii au talent” (PRO TV). Juriul şi publicul din sală au izbucnit într-un ropot de aplauze şi în urale în momentul în care pe scenă şi-a făcut apariţia simpaticul Gigel Frone. Chitaristul în vârstă de 50 de ani a revenit pe scena care l-a transformat, în 2012, într-o vedetă naţională, motivând că „mai sunt unii care nu îl cunosc pe stradă”, astfel că vrea să se relanseze.

A început să cânte şi nu s-a mai oprit. „Gigel Frone mi se pare că este deasupra competiţiei. El poate fi, dacă vrei, magnetofon, casetofon, aparat de radio, pick-up, Gigel Frone este tonomatul reinventat. Singura lui problemă e că nu are buton de oprit, are doar buton de play. Gigel Frone este de neoprit“, a declarat Andi Moisescu. “Acestea sunt momente istorice”, strigau Smiley şi Pavel Partoş, care filmau cu telefonul mobil, făceau poze, jucau... în timp ce Frone cânta melodie după melodie. Întreaga sală era în picioare, scandându-i numele. Momentul a coincis cu ziua de naştere a lui Andi Moisescu. „Da, a fost cadoul de ziua mea. Nici nu mai jurizăm, consideraţi că îi dau eu patru de «Da»”, a spus juratul. 

image
Andi şi-a făcut un selfie cu celebrul concurent

Viaţa lui Gigel Frone a luat o turnură neaşteptată în 2012, când, în urma preselecţiilor „Românii au talent“, a devenit cunoscut în toată ţara, nu doar în orăşelul său de provincie, Oneşti (judeţul Bacău). Andi a povestit vineri seara o întâmplare amuzantă de atunci. Gigel Flone ajunsese în semifinale şi, împreună cu restul concurenţilor, a fost cazat la un hotel. “Cineva mi-a spus: «Dom’le aveţi un concurent care a venit cu ceilalţi concurenţi, s-a oprit la recepţie, a început să cânte şi nu s-a mai oprit niciodată». N-aveţi timp liber în viaţă câte cântece ştie Gigel Frone şi cât ne-ar putea ţine în seara asta numai aşa, într-o petrecere. Prindem metroul de 5 dimineaţa aici. E un mare talent“, a povestit Andi vineri seara.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Amber Heard FOTO EPA-EFE
claudia patrascanu copii png
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Propaganda rusa Evgheni Satanovski FOTO Captura video jpg
Aleksandr Dughin, la funeraliile fiicei sale, Daria Dughina FOTO Profimedia
image
image
image
image
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg