Gina Chirilă, despre coșmarul trait în lumea modelling-ului: ”Mi s-au pus droguri în băutură"

image
Gina Chirilăfoto: Instagram

Manechinul Gina Chirilă, frumoasa soție a lui Bogdan Vlădău, a făcut confesiuni tuburătoare de pe vremea când activa cu succes în lumea modelling-ului. Blonda a trăit situații de coșmar, recunoscând că lumea aceasta este una destul de periculoasă și plină de capcane.

Gina Chirilă (25 de ani) a povestit că a trecut prin întâmplări șocante și deosebit de periculoase, afirmând că lumea modelling-ului se poate ușor transforma într-un drum al pierzaniei pentru multe tinere ce-și doresc să facă această meserie. Soția lui Bogdan Vlădău a rememorat în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, un episod șocant, pe care l-a trăit într-un club din China. Un individ i-a strecurat blondei în băutură substanțe interzise, având intenția de a profita ulterior de incapacitatea sa de a se apăra.

Gina Chirilă: "Am simțit că nu prea mai sunt eu"

”Mi s-au pus droguri în băutură! Noroc că am știut cum să gestionez situația. M-am dus acasă, altfel nu știu ce s-ar fi întâmplat. Fiind o fată care nu consumă așa ceva, am simțit că nu prea mai sunt eu”, a relatat vedeta la Pro TV.

Gina a oferit și un sfat avizat tinerelor care vor să urmeaze această meserie plină de riscuri. „E foarte important să ai inteligență emoțională, din punctul meu de vedere, să poți să te descurci în situațiile astea, pentru că ele se întâmplă, sunt reale. Aveam colege care aveau 14-15 ani, care au trecut prin aceleași încercări ca și mine, poate prin unele mai grele. Nimeni nu te obligă să faci ceva în industria asta, dar te manipulează cumva încât nu mai știi ce să faci exact. Deși pare o lume perfectă, dacă nu ai grijă de tine și nu știi să te descurci în situațiile astea, e grav ce se poate întâmpla. Nu recomand să începi de la o vârstă fragedă”, a mai spus modelul.

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
cub cheating wife png
laura cosoi
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar