Gina Pistol are trupul subţiat, dar bustul a rămas la fel de dotat!

simeon stalpnicul png
Gina Pistol este gazda "Chefi la cuţite" de la Antena 1foto: arhiva personală

Se plânge că îi cad hainele de pe ea după ce a dat jos cinci kilograme, dar sânii au rămas la fel de fermi! Gina Pistol şi-a încins fanii cu o poză în care face furori cu decolteul ei. Prezentatoarea "Chefi la cuţite" de la Antena 1 poartă o bluziţă transparentă prin care se vede tot.

Gina Pistol (35 de ani) nu face furori doar pe micul ecran, ci şi în pozele pe care pe pune cu regularitate pe reţelele de socializare. Prezentatoarea "Chefi la cuţite" a revenit pe striclă din 13 februarie, cu al treilea sezon al emisiunii “Chefi la cuţite”, şi le-a arătat telespectatorilor ţinute tot mai sexy. Nici pe Instagram, Gina nu este mai cuminte. Blodina s-a pozat într-o bluziţă transparentă la care spre deliciul admirartorilor săi nu a purtat sutien, iar sânii au fost la un pas să-i "evadeze" prin decolteul adânc.  

simeon stalpnicul png
Gina a făcut furori pe Internet cu bluziţa transparentă la care nu a purtat sutien foto: arhiva personală

Gina Pistol nu are doar sâni fermi, ci şi un abdomen plin de pacheţele. Blondina are 52 de kilograme, dar trage din greu la sală şi ţine un regim personalizat. "Nu mănânc făină şi zahăr de vreo şapte-opt luni. Mi-a fost greu la început. Mă simt mai bine, însă pică hainele de pe mine. Îmi e greu la filmări cu atâtea mirosuri de mâncare, dar e vorba despre voinţă aici. Ştiu cât muncesc la sală şi mă gândesc mereu să nu-mi stric munca pentru o plăcere de moment”, povestea Gina Pistol pentru Click! 

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image jpeg
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laurette png
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg