Gina Pistol, cea mai intimă poză cu burtica de gravidă. Iubita lui Smiley face reclame pe bandă rulantă

Gina Pistol le-a arătat fanilor burtica de gravidă
Gina Pistol le-a arătat fanilor burtica de gravidă

Gina Pistol și Smiley parcurg împreună cea mai frumoasă perioadă din viața lor. De când prezentatoarea tv a rămas gravidă, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar acest lucru îl demonstrează cu ușurință fotografiile publicate în mediul online de amândoi.

Gina Pistol le-a arătat fanilor cea mai intimă fotografie cu burtica de gravidă, iar internauții s-au înduioșat imediat. Vedeta a publicat un clip pe una dintre rețelele sociale pe care are milioane de fani, iar aceștia s-au bucurat că pot lua parte la fericirea ei.


    Gina Pistol le-a arătat fanilor burtica de gravidăFoto Instagram
Gina Pistol le-a arătat fanilor burtica de gravidăFoto Instagram

Fiind îndrăgită atât de oamenii care o văd la tv sau pe internet, dar și de branduri, Gina Pistol are parte de multe contracte de imagine, fiind foarte dorită pentru reclame. Astăzi, prezentatoarea de la "Chefi la cuțite" a ales să promoveze un ulei antivergeturi, pe care îl și folosește din al doilea trimestru de sarcină, iar pentru asta a apelat nu foar la farmecul personal, ci și la emoțiile pure născute din perioada minunată prin care trece. Burtica Ginei a devenit "vedeta" imaginilor publicate pe Instagram.


    Foto Instagram
Foto Instagram

Ce spun Smiley și Gina despre faptul că vor deveni părinții unei fetițe

„Tații de fete sunt victime totale. Sper să fiu și eu o figură autoritară pentru copil. Abia aștept. Deja m-am emoționat. E un om pentru care voi face orice. Din păcate, noi ne doream să afle oamenii de la noi personal. Eu sper să fiu ca tată cel puțin la fel de bun ca tatăl meu. Asta îmi doresc. Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie și sever atunci când trebuie. Și cred că mă voi juca mult. Trebuie să mă joc cu păpuși. Asta e. Nu ne vom crește copiii după niște stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se joace neapărat cu păpușile, iar băieții cu mașinile. Trebuie să gândească liber. Încerc să-mi construiesc și eu un «ACASĂ» al meu. Încă nu trăiesc toată experința să pot scrie o piesă despre tot ce simt”, a spus Smiley.

Gina Pistol a explicat cum se va descurca în postura de mamă

„Ne-au trebuit trei ani să vă spunem că este o poveste normală dintre un el și o ea, nu ne place să ne zică lumea cine e mai bun pentru cine. Și ne-am protejat. Eu am avut o perioadă foarte fragilă. Ăsta a fost un motiv pentru care nu ne-am anunțat părinții, apropiații. Nu știu de unde au aflat cei din presă. Încă nu depășisem perioada aceea grea. Eu voi fi o mamă foarte înțelegătoare și o să-mi ghidez copilul să ia cele mai bune decizii, să fie un om liber. Să nu las pe nimeni să spună că nu poate. O să fiu genul de mamă care o să facă drumeții în aer liber. O să mă joc cu ea, o să ascultăm muzică. O să fiu prietena ei. Vreau să fie și bunicii prezenți în viața copilului. Nu vreau să fiu genul de mamă care să zică «e al meu»”, a declarat Gina Pistol.

cub lia bugnar png
george burcea lurch jpg
horoscop jpg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
celine dion jpeg
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
cub camelia șucu (1) png
image
image
image
image
image
image
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png