Gina Pistol, chef-surpriză în Asia, de ziua ei

Născută pe 9 decembrie 1981, Gina Pistol (36 de ani) și-a aniversat ziua de naștere la mii de kilometri distanță de țară, tocmai în Cambodgia, unde se află pentru filmările show-ului “Asia Express”, de la Antena 1.

simeon stalpnicul png

Chiar dacă nu a avut familia și prietenii aproape, membrii echipei  au făcut tot posibilul ca această aniversare să  fie una de neuitat. Alături de concurenți, aceștia i-au organizat o petrecere-surpriză, marea provocare fiind să găsească un tort care să semene la gust cu prăjiturile de acasă.

“Stăteam la masă, mâncam un pepene, când am auzit niște oameni cântând. Nu mă așteptam, prima oară am crezut că mi se pare că aud limba română, apoi i-am văzut. M-am bucurat tare, sunt fericită când văd că oamenii se gândesc la mine în astfel de momente. Le mulțumesc foarte mult, mai ales că ziua mea a fost un motiv de veselie și pentru concurenți, care au avut voie să vină și ei puțin.  Îmi lipsesc foarte mult oamenii dragi de acasă, dar voi recupera timpul pierdut cu ei când mă întorc”, a declarat Gina Pistol. 

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg