Gina Pistol conduce prin Bucureşti ca în Asia. Cum am surprins-o în trafic

Ultima actualizare:
Artista a coborât din maşină chiar în faţa centrului comercial
Artista a coborât din maşină chiar în faţa centrului comercial

Fiţi cu ochii în patru dacă o vedeţi pe Gina Pistol (37 de ani) în trafic, pentru că iubita neoficială a lui Smiley (35 de ani) v-ar putea tăia calea oricând! Fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondă încălcând flagrant reguli de circulaţie care ar putea-o lăsa atât fără permisul de conducere, cât şi fără câteva sute bune de lei pentru amendă.

Mereu aflată în criză de timp din cauza filmărilor de la Antena 1 pentru emisiunile „Asia Express” şi „Chefi la cuţite”, aţi putea crede că Ginuţa conducea grăbită pe străzile Capitalei pentru a ajunge la o întâlnire de taină cu Smiley.

Surprinzător, vedeta a plecat de la un salon de înfrumuseţare cu părul aranjat impecabil şi a mers cel mai probabil acasă, într-un bloc cu parcare subterană din zona Băneasa.

Pe drum, vedeta a condus exact cum a văzut la filmările de la reality-show-ul „Asia Express”, pe străzile din India. Adică a circulat fără să o preocupe nici o regulă şi doar norocul a făcut să nu provoace vreun accident. Modelul de şofat importat de Ginuţa din India ar putea să o lase oricând fără permis auto, dar şi să îi aducă amenzi usturătoare. 

Minodora calcă în picioare spaţiul verde
Minodora calcă în picioare spaţiul verde

Pentru întoarcerea pe linia de tramvai, blonda s-ar putea alege cu suspendarea carnetului de şofer pentru 30 de zile şi cu o amendă de maximum 800 de lei.

Însă când conduci un bolid Q3, ultimul model de la Audi, de 70.000 de euro, amenda echivalentă cu doar 170 de euro pare o glumă. 

Chiar dacă maşina sport are un design masculin, Gina se împacă foarte bine cu dotările de top.

Sistemul audio are 15 boxe cu o putere totală de 680 Waţi, iar sistemul de navigaţie oferă indicaţii pe un ecran uriaş amplasat chiar în spatele volanului.

Bolidul are un motor de 230 Cai Putere şi consumă maximum 7,6 litri la 100 km. Norocul Ginei e că maşina are sute de senzori care detectează în timp real pericolele din trafic şi frânează automat imediat ce sesizează pericolul ciocnirii cu pietoni sau cu alte automobile.

De asemenea, bolidul a obţinut punctajul maxim la testele de siguranţă. Aşa că Smiley poate sta liniştit că blonda lui nu va păţi nimic, indiferent cât de îndrăgostită ar fi la un moment dat.

Minodora blochează intrarea în mall şi calcă în picioare spaţiul verde

O altă vedetă prinsă în offsaid de fotoreporterii Click! e faimoasa interpretă de muzică de petrecere Minodora (41 de ani). 

Blonda a întors pe linia de tramvai, într-o zonă interzisă
Blonda a întors pe linia de tramvai, într-o zonă interzisă

Artista i-a spus şoferului să nu meargă în parcarea subterană a mall-ului, ca toţi muritorii de rând, ci să blocheze intrarea în centrul comercial. Aşa că în timp ce ea şi o prietenă se dădeau jos din vehicul, un echipaj de poliţie i-a cerut şoferului să mute maşina. În loc să execute, el a început o discuţie cu forţele de ordine. 


    Minodora calcă în picioare spaţiul verdeFoto: Mihai Ionescu
Minodora calcă în picioare spaţiul verdeFoto: Mihai Ionescu

Vedeta şi-a continuat însă drumul spre intrarea în mall călcând fără milă spaţiul verde abia amenajat. Totul pentru a scurta distanţa cu câţiva metri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net