Gina Pistol, cu ochii în lacrimi în prima ediţie "Aventură cu patru stele"!

simeon stalpnicul png
Gina Pistol a plâns la filmări foto: captură video

Nu ├«i st─â ├«n fire s─â nu poat─â s─â-┼či controleze emo┼úiile, dar la film─ârile pentru noua emisiune ÔÇŁAventur─â cu 4 steleÔÇŁ, la care Gina Pistol este concurent─â, vedeta cade prad─â lacrimilor. Povestea unei femei, c─âreia to┼úi ├«i spun ÔÇŁmamaieÔÇŁ ╚Öi care a r─âmas orfan─â de mic─â, dar ╚Öi a uneia dintre fetele acesteia o ├«nduio╚Öeaz─â teribil pe blond─â care ├«┼či dezv─âluie latura sensibil─â ├«n fa┼úa celor de acas─â.

Peisajele ╚Öi aromele de pe plaiurile grece╚Öti de la ÔÇŁAventur─â cu 4 steleÔÇŁ sunt completate de secven╚Ťe pline de umor, dar ╚Öi de situa╚Ťii cu adev─ârat emo╚Ťionante. La film─ârile noului proiect ├«n care Gina Pistol a fost coopat─â, vedeta este cople╚Öit─â de emo╚Ťii. Povestea doamnei Traki, c─âreia ├«i spun ÔÇŁmamaieÔÇŁ ╚Öi care a r─âmas orfan─â de mic─â, dar ╚Öi a uneia dintre fetele acesteia o ├«nduio╚Öeaz─â p├ón─â la lacrimi pe frumoasa blond─â.

ÔÇŁMamaie mi se pare un om foarte puternic. ╚śi ├«mi aduce aminte de bunicii meiÔÇŁ, a spus Gina Pistol printre lacrimi, m─ârturisind de asemenea c─â ea este o persoan─â care empatizeaz─â cu suferin┼úa altor oameni.

simeon stalpnicul png
Gina a fost impresionată de povestea de viaţă a unei femei în vârstă foto: captură video

Frumoasa Gina Pistol trece printr-o mul╚Ťime peripe╚Ťii ├«n timpul vacan╚Ťei atipice din Maronia, Grecia.  Ea ╚Öi ceilal╚Ťi trei coechipieri, Speak, Margherita de la Clejani ╚Öi Flick, au parte de o adev─ârat─â aventur─â pe care cu siguran╚Ť─â nu o vor putea uita. Toate acestea ╚Öi multele altele pot fi urm─ârite de telespectatorii Antena 1, luni ╚Öi mar╚Ťi, de la ora 20:30.

ÔÇŁAventur─â cu 4 steleÔÇŁ este  o emisiune realizat─â dup─â formatul italian ÔÇ×Ricchi e poveriÔÇŁ (ÔÇŁThe Rich And The PauperÔÇŁ),  filmat─â ├«n Grecia. ├Än fiecare edi╚Ťie, 4 vedete intr─â intr─â ├«n competi╚Ťie ╚Öi ├«n func╚Ťie de rezultat  vor fi departajate constant: dou─â dintre ele vor locui ├«ntr-o vil─â sau hotel de lux, ├«n vreme ce celelalte dou─â vor fi g─âzduite de localnici cu condi╚Ťii materiale limitate. Cei care c├ó╚Ötig─â fiecare prob─â se bucur─â de o vacan╚Ť─â luxoas─â, dar asta doar pentru c├óteva ore, ├«n intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimenteaz─â via╚Ťa ╚Öi muncile cele mai diverse ╚Öi solicitante ale localnicilor.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
BeFunky collage (40) jpg
ioana nastase fiu3 webp
BeFunky collage (41) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg
amenda uriasa concert manele florin salam piata obor 776476 jpeg
nota bac fiica adriana iliescu eliza sefa promotie 776494 jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg