Gina Pistol este însărcinată? Curg felicitările: ”Să fie într-un ceas bun!”

simeon stalpnicul png

Tot mai multe zvonuri dau ca sigură vestea că frumușica Gina Pistol ar fi însărcinată. Ultimul care a făcut anunțul este Dan Capatos, care s-a grăbit chiar s-o felicite.

Gina Pistol este împreună cu Smiley, toată lumea știe asta, însă niciunul dintre ei nu și-a asumat public relația. Acum au început să apară zvonuri cum că frumoasa blondă ar fi însărcinată. Primul care ar fi dat-o de gol este prietenul ei foarte bun, chef Cătălin Scărlătescu, care a spus: ”Eu cred că e fetiță”. La scurt timp a venit o altă declarație, făcută aseară în emisiunea lui Dan Capatos, chiar de către celebrul prezentator. ”Să fie într-un ceas bun, înțeleg că s-ar putea să fie gravidă. Să facă o fetiță la fel de frumoasă ca ea”.

Ce spunea însă Gina Pistol despre posibilitatea de a deveni mămică? ”Mie îmi e teamă de responsabilitatea mare. Vrem – nu vrem facem alegeri pentru copilul nostru. Eu l-am crescut pe fratele meu, care este cu 5 ani mai mic decât mine. Are prea mult bun-simț. Poate îmi e dat să fac un copil, doi. Tot amân așa. Zic că poate la anul”, declara vedeta TV în urmă cu o lună.  

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
FotoJet (10) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi