Gina Pistol mănâncă haotic! Uite-o cum se îndoapă cu prăjituri

image
Gina Pistol a căzut pradă prăjiturilor Foto: Antena 1

Gina Pistol nu reuşeşte să facă faţă tentaţiilor culinare care o urmăresc în timpul filmărilor "Chefi la cuţite", show culinar a cărui gazdă este. În culise, după fiecare emisiune, prezentatoarea cade pradă bunătăţilor şi recunoaşte că mănâncă haotic. Un nou sezon "Chefi la cuțite" va avea premiera pe 9 și 10 septembrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Ca de obicei, etapa jurizărilor pe nevăzute aduce pe masa juraților cele mai gustoase preparate, iar Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii, mărturisește că rezistă cu greu mirosului apetisant din platou: ”Sunt înconjurată de tentații culinare!”, se plânge adesea blonda care a fost filmată în culise în timp ce se înfulecă prăjituri.

image
Gina Pistol este gazda "Chefi la cuţite"

Este prietena celor mai cunoscuți chefi, de la care a învățat să și gătească cu gust, iar, la filmări, este gazda celor mai talentați bucătari. Tocmai de aceea, nu este de mirare că misiunea Ginei pe platourile "Chefi la cuțite"  nu este una simplă.

Gina Pistol nu reuşeşte să facă faţă tentaţiilor culinare care o urmăresc în timpul filmărilor "C

”Filmările îți cam dau peste cap rutina ta zilnică, mai ales în ceea ce privește alimentația. Ai tendința să mănânci haotic, iar corpul cere carbohidrați, ca o recompensă pentru lipsa energiei”, continuă prezentatoarea să-şi găsească scuze după ce a fost "prinsă" dând iama în platoul cu prăjituri.

Gina Pistol, de urgenţă la sala de fitness după 6 luni de pauză

Rutina prezentatoarei a suferit și de data aceasta mici ajustări, cu ajutorul cărora poate reveni la forma fizică inițială cât mai rapid. ”M-am reapucat de sală după jumătate de an de pauză și mi-am propus ca până reîncep filmările să ajung cât mai des. Am reintrat deja în rutina mea, însă primul antrenament a fost ca și cum nu am făcut sport niciodată! Se spune că mușchii au memoria lor și că ai nevoie de o săptămână pentru a reveni cât mai aproape de condiția ta fizică. Așa a și fost.

Gina Pistol este gazda "Chefi la cuţite" jpeg
Gina Pistol

După doar două săptămâni de antrenament simt cum tonusul muscular a crescut. Iar pentru că sportul trebuie să fie dublat de o alimentație sănătoasă, am reînceput să mănânc echilibrat, cu trei mese pe zi și gustări. Cheat meal-ul prefer să îl păstrez pentru preparate sărate, nu pentru deserturi”, a punctat Gina explicând dieta cu care se menţine suplă.

Citeşte şi:

Smiley şi Gina Pistol, prima apariţie publică. S-au afişat ca un cuplu la ziua lui Mario Fresh

Gina Pistol, declaraţie surprinzătoare: "O să-i port numele"

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
horoscop
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Ameer captura video jpg
Discursul lui Putin a fost transmis pe ecrane gigant în Piața Roșie FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg