Gina Pistol, prinsă între două extreme la «Asia Express»: «La un moment dat te saturi!»

Gina Pistol, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu prezintă noul sezon „Asia Express”
Gina Pistol, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu prezintă noul sezon „Asia Express”

Gina Pistol a renunțat la confortul din țară și s-a aventurat pe tărâmuri asiatice, acceptând provocarea de a modera emisiunea „Asia Express”. Prezentatoarea TV a vorbit despre experiențele trăite în India și Sri Lanka, mărturisind că impresiile sale legate de marea aventură a vieții sale sunt diametral opuse. Iată cum arată experiența show-ului văzută prin ochii Ginei Pistol!

Gina Pistol este unul dintre prezentatorii sezonului 2 al emisiunii „Asia Express”, aceasta mărturisind că a așteptat cu nerăbdare să viziteze frumoasele locații oferite de India și Sri Lanka după ce a acceptat provocarea de a modera concursul.

Totuși, vedeta a dezvăluit că deși era dornică să cunoască obiceiurile și să exploreze împrejurimile, aceasta a fost surprinsă de noile informații la care a fost expusă și, din această cauză, are în prezent sentimente contradictorii cu privire la țările asiatice în care s-a filmat întregul show al Antenei 1.

Gina Pistol, surprinsă de experiența „Asia Express”

„Este greu să spun doar câteva cuvinte despre această țară. Are momente când te șochează, are momente când o iubești, când te saturi de ea sau te face curios...și tot așa. India este interesantă, îmi doream foarte tare să ajung. Toți care au fost aici mi-au zis că o să fie șocant, dar că ulterior ajungi să o îndrăgești..și chiar așa și este. Eu încerc să mă bucur de fiecare lucru pe care India mi-l arată”, a dezvăluit Gina.

Gina Pistol este surprinsă de experiența trăită la „Asia Express”
Gina Pistol este surprinsă de experiența trăită la „Asia Express”

Vedeta are probleme și cu felurile noi de mâncare

Gina a observat același lucru și la capitolul mâncare, dezvăluind că deși era obișnuită cu preparatele indiene, a ajuns să se sature de atât „orez și curry”.

„Eu mâncam acasă mâncare indiană, chiar știu să gătesc câteva rețete. Dar la un moment dat te saturi! Cât orez și curry să mâncăm?! Pâinea este dulce, cu gust de scorțișoară...exact cum e cozonacul nostru, doar că fără stafide”, a explicat vedeta, susținând că îi este greu să se acomodeze cu anumite combinații de gust.

Sezonul 2 „Asia Express”, mai greu decât primul?

Prezentatoarea show-ului a vorbit și despre gradul ridicat de dificultate al noului sezon „Asia Express”. „Nu este greu doar pentru concurenți, ci pentru toată echipa. Pentru operatori, care aleargă cu camerele după concurenți, pentru reporteri care sunt alături de vedete...”.

Față de primul sezon al emisiunii, condițiile par acum mult mai dificile, iar cu 1 Euro pe zi, fără mâncare, cazare sau transport, „supraviețurirea” de pe o zi pe alta pare din ce în ce mai greu de realizat.


    Gina Pistol este surprinsă de experiența trăită la „Asia Express”
Gina Pistol este surprinsă de experiența trăită la „Asia Express”

„Pentru concurenți este mult mai greu în acest sezon. În Sri Lanka ne-am lovit de umiditate extrem de mare, iar în India am prins zone în care era foarte, foarte cald. Când stai acasă pe fotoliu și te uiți la televizor, ai impresia că poți face și tu asta. Dar este greu. De multe ori ei nu se odihnesc noaptea și încep o nouă zi în care trec prin aceleași provocări: autostop, misiuni..”, a mai declarat Gina.

Nouă perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experiența unei adevărate aventuri. Condițiile și cultura celor două țări sunt o mare provocare pentru concurenți, diferențele față de viața lor din capitală fiind uriașe, având în vedere că aceștia trebuie să se descurce cu doar 1 euro pe zi.

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg