Gina Pistol și Smiley topesc internetul cu iubirea lor: "Micuța ne-a ales când am fost pregătiți"


    Gina Pistol și Smiley vor deveni părinții unei fetițefoto: arhivă personală
Gina Pistol și Smiley vor deveni părinții unei fetițefoto: arhivă personală

Gina Pistol și Smiley au fost discreți cu privire la primii ani ai relației lor, însă vestea că vedeta Antenei 1 este însărcinată i-a deschis mai mult către public. Nu au făcut niciodată risipă de momente din intimitate, așa că fanii celor doi absorb orice imagine sau mic detaliu care le arată mai multe din viața de cuplu.

În aproximativ o lună, Gina Pistol își va strânge fetița în brațe, copilul pe care mereu l-a dorit și care a venit ca o minune în viața ei. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite și Smiley sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru primul lor copil. Și-au reamenajat casa din Corbeanca aproape de la zero și s-au ocupat de tot ceea ce le va asigura confortul imediat după venirea pe lume a micuței.


    Gina și Smiley au o viață de cuplu fericităfoto: arhivă personală
Gina și Smiley au o viață de cuplu fericităfoto: arhivă personală

Printre momentele de mers la medic, cumpărături și momente în doi, Smiley și Gina își mai bucură și fanii cu mici surprize. Cele mai recente imagini puse de blondă pe rețelele sociale au fost o încântare pentru cei care îi urmăresc și care i-au răsplătit cu urări frumoase. Gina a mărturisit într-un comentariu: "Ne-a ales micuța când am fost pregătiți". Viitorii părinți au ales un nume pentru fata lor, dar nu au vrut încă să-l dezvăluie.

„Ne-am decis la nume, dar nu-l divulgăm. Vi-l spunem după ce se naște. Deja m-am apucat de sală să mă pregătesc fizic. Sunt foare încântat că o să avem o fetiță, și abia aștept s-o văd, s-o țin în brațe. La ecografie am văzut că nu are nasul meu, ceea ce e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă”, a mărturisit viitorul tătic.  


    Gina este mândră de burtica ei de gravidăfoto: arhivă personală
Gina este mândră de burtica ei de gravidăfoto: arhivă personală

În mai puțin de o lună, visul Ginei se va împlini și își va ține copilul în brațe. „La începutul lunii martie. Pe atunci…dar să vedem ce se va întâmpla în ultima lună”, a declarat Smiley.

Ce spune Smiley despre faptul că va deveni tată de fată

„Tații de fete sunt victime totale. Sper să fiu și eu o figură autoritară pentru copil. Abia aștept. Deja m-am emoționat. E un om pentru care voi face orice. Din păcate, noi ne doream să afle oamenii de la noi personal. Eu sper să fiu ca tată cel puțin la fel de bun ca tatăl meu. Asta îmi doresc. Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie și sever atunci când trebuie. Și cred că mă voi juca mult. Trebuie să mă joc cu păpuși. Asta e. Nu ne vom crește copiii după niște stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se joace neapărat cu păpușile, iar băieții cu mașinile. Trebuie să gândească liber. Încerc să-mi construiesc și eu un «ACASĂ» al meu. Încă nu trăiesc toată experința să pot scrie o piesă despre tot ce simt”, a spus Smiley.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
couple 7353748 1920 jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
Ada Dumitru  jpeg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina