Giulia Nahmany, de la lux și mâncare bună, la foamete și dormit sub cerul liber. „Yoga m-a salvat!"

15 septembrie 2020
image
Cristi Bozgan, specialistul în tehnici de supravieţuire, le prezintă „dormitorul”

Este actriță, scriitoare și femeie de afaceri, are o avere frumoase, o casă superbă și niciodată nu a dus lipsă de nimic. Mânca numai delicatese bio, din farfurii prețioase, iar „foamea” făcea doar când ținea post sau diete. Acum, Gulia Nahmany a ajuns exact la polul opus: doarme într-o cocioabă improvizată pe pământ și plânge de bucurie când prinde un cartof fiert cu ceapă.

Giulia Nahmany (37 de ani) este concurentă la „Ferma. Orășeni vs săteni” de la PRO TV și toată lumea a asistat în primul episod la eliminarea ei din concurs, împreună cu Gabi Toader. În realitate, cei doi nu au plecat acasă. Organizatorii le-au permis să rămână în pădurea din apropiere și să devină „haiduci”. Mai exact, să se gospodărească singuri cu mâncarea, să doarmă într-o cocioabă improvizată, fără pereți, sub o prelată.

Giulia și Gabi Toader jpeg
Giulia și Gabi Toader au devenit „haiduci”. Pentru a supraviețui și a-și câștiga pâinea, acceptă să fie supuși la probe grele

În prima zi, cei doi nu au avut nici măcar o firimitură de pâine. De la mâncăruri alese și sănătoase, Giulia a ajuns să se bucure de un cartof fiert.

A plâns de bucurie când a mâncat un cartof

„Eu oricum țin posturi negre doar cu apă, în rest mănânc foarte puțin și totul vine din conștientizare, organismul nu are nevoie de mult pentru a trăi sănătos. Dar totuși, nici chiar așa de puțin ca acum!! A fost dificil să nu am fructele mele, pe care sunt obișnuită să le mănânc zilnic: ovăzul, laptele de migdale, avocado, salate etc. Am ajuns la punctul în care să plâng de fericire atunci când mănânc un cartof și ceapă”, a declarat vedeta în exclusivitate pentru Click!

A dormit într-o cocioabă improvizată, în pădure

image
Giulia Nahmany face yoga de mai bine de 6 ani

Nu s-a putut abține să nu se gândească nostalgic, cu jind, la patul ei confortabil de acasă, cu lenjerie fină și frumos mirositoare, cu temperatură în dormitor controlată din telecomandă. Asta în timp ce-și încropea un culcuș în aer liber, sub o prelată. Recunoaște că niciodată în viața ei nu a avut parte de asemenea condiții. „La început am avut o stare de neliniște și de nesiguranță când m-am trezit că eu nu sunt la fermă, ci într-o groapă, în mijlocul pădurii! Dar, în scurt timp, a trebuit să mă adaptez, am realizat ce se întâmplă și, încet încet, mi-am revenit”, spune ea.

Yoga a fost salvarea ei

image
Giulia Nahmany face yoga de mai bine de 6 ani

Ce a salvat-o? Yoga. „Faptul că practic yoga m-a ajutat enorm să mă echilibrez, nu cred că aș fi reușit să rezist dacă nu aș fi practicat. Am încercat să nu mă gândesc la faptul că pe izopren apăreau tot feluri de vietăți - insecte, furnici, râme - și să încerc să mă interiorizez. Nu contează unde ești cu trupul fizic, important este să practici oriunde ai fi. Yoga m-a făcut să înțeleg multe taine legate atât de propria ființa, cât și de natură. Am considerat un avantaj faptul că mă aflu în liniște în natură și am reușit să intru în armonie cu aceasta. Yoga m-a învățat să mănânc și să gândesc sănătos și orice ar fi să privesc lucrurile cu detașare, deși de multe ori apăreau gânduri care să mă fac să cred că nu pot rezista și că trebuie să renunț. Pentru prima dată am reușit, cu adevărat, să mă conectez cu natura, să apreciez liniștea totală și pentru o perioadă destul de lungă să fiu doar înconjurată de copaci. Mă uitam des spre cer și îmi imaginam cum sunt alături de familia mea”, spune Giulia. Cât timp va mai rămâne în pădure și cum se va descurca veți vedea începând de marți, ora 21.30, la „Ferma”.

Giulia Nahmani s-a născut în Israel, iar la 6 ani s-a mutat în Belgia. Știe să vorbească la perfecție 4 limbi – ebraică, română, engleză și franceză. Are două fetițe și momentan se ocupă de mai multe afaceri. Din 2014, de când și-a pierdut mama bolnavă, a făcut o schimbare majoră în viața ei: a pornit pe drumul spiritualității, a început să facă yoga și să mănânce sănătos.

cub pepe png
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg