Giulia Nahmany: "În actorie, sărutul e pur tehnic"

image
Giulia Nahmany și David Oakes, actorul britanic celebru din serialul “The Borgias” Foto: Arhivă personală

Giulia Nahmany și David Oakes, actorul britanic celebru din serialul “The Borgias” și din musicalul “Shakespeare in Love”, ce se joacă în Londra, formează cel mai nou cuplu din lumea cinematografiei. Cei doi joacă în filmul “Love by Design”, ce o are în rolul principal pe Giulia Nahmany și în distribuția căruia se află și Jane Seymour, cunoscută din serialul Dr. Quinn.

Giulia și David au fost distribuiți inclusiv într-o scenă în care, conform scenariului, trebuiau să se sărute într-un cadru idilic, având în spate satul Biertan din Transilvania. Despre acest moment, actrița spune că a fost, la început, dificil, dar a avut parte de tot sprijinul partenerului ei: “Nu a fost deloc ușor, însă, inainte de filmare am urmat câteva cursuri de actorie în care am învățat cum să intru în pielea personajului , cum să gândesc și să trec prin emoțiile fiecărei scene. Asta m-a ajutat enorm. Sărutul în actorie nu e ceva romantic, de fapt, e pur tehnic. David Oakes a avut un aport foarte mare în scena sărutului, el fiind un actor experimentat. M-a ajutat să mă relaxez și a condus gradat toată scena, iar eu am urmat pașii trasați de el. Înainte de filmarea acestei scene eu eram puțin jenată, iar David se juca cu un gândac pe care îl găsise în iarbă și mă ruga să îl iau în palmă. M-am speriat și așa am uitat complet de scena pe care urma să o filmăm. Apoi am realizat că este vorba de o tehnică pe care a folosit-o pentru a mă relaxa și a mă detașa de emoții.  Pentru el orice moment jenant se trateaza cu mult umor”, povestește Giulia Nahmany.

Filmul „Love by Design” va avea premiera în cinematografele din România pe 31 octombrie și este o comedie romantică filmată în New York, București și în localități din Transilvania precum Sighişoara, Saschiz şi Biertan.

Giulia Nahmany joacă rolul principal, al lui Danielle Luca, o tânără originară din România, stabilită în New York, a cărei viaţă se schimbă rapid când Vivien Thompson, al cărei rol e jucat de Jane Seymour, redactorul-şef al unei faimoase reviste, Beguile, din New York, o concediază din postul de fashion editor. Ea e nevoită să se întoarcă acasă, în România, unde porneşte într-o călătorie de redescoperire, ajungând ulterior o femeie puternică, celebră și apreciată în domeniul modei. Din distribuție fac parte și Jane Seymour, actrița renumită pentru rolul său din serialul Dr.Quinn, iar regia este semnată de Michael Damian, cel care a jucat în renumitul “Tânăr și neliniștit”.

image
Giulia și David au fost distribuiți într-o scenă romantică
cub florin zamfirescu png
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
BeFunky collage (18) jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
Bulgaria vrea să cumpere gaze din Turkmenistan şi Azerbaidjan
Ministrul Apărării Vasile Dîncu la Chişinău FOTO Facebook
image
image
image
image
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu