Giulia Nahmany, supărată și acum pe Gabi Toader pentru eliminarea de la Ferma: „E un fățarnic!”

Ultima actualizare:

    Giulia nu poate ierta trădarea lui Gabi Toader de la ”Ferma”foto: Pro TV
Giulia nu poate ierta trădarea lui Gabi Toader de la ”Ferma”foto: Pro TV

Giulia Nahmany a rămas cu resentimente după ce a participat la emisiunea „Ferma” de la Pro TV. Vedeta a plecat acasă supărată foc, ea fiind eliminată din emisiune chiar de Gabriel Toader, omul de care se apropiase și cel care a dezămagit-o cel mai tare în concursul de la Pro TV.

Giulia a trăit un șoc atunci când a fost trimisă la duel chiar de către Gabi, cel alături de care trăise săptămâni grele în pădurea de la marginea taberei.

Surprinsă de alegerea prietenului său, Giulia a lăcrimat la auzul veștii că va trebui să se lupte cu cel pe care îl considera ca un frate. Blonda a fost nevoită însă să își accepte înfrângerea, să își ia bagajul și să plece din „Fermă”.

Giulia: ”Când cineva îmi este frate, eu nu trădez”

Întoarsă acasă, Giulia nu l-a iertat pe Gabi Toader, pe care l-a caracterizat în cuvinte cât se poate de dure, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. „Gabi este un fățărnic! Sunt multe lucruri pe care aș putea să i le spun. Gabi a făcut ceea ce a crezut în momentul respectiv. Am împărtășit multe momente împreună. Când cineva îmi este frate, eu nu trădez. El a fost un trădător”, a declarat vedeta, la Pro TV.

Giulia a vorbit și despre experiența și viața dură din „Fermă”. „A fost un an frumos, nebun. Am știut că sunt puternică, dar nu atât cât să supraviețuiesc într-o pădure fară mâncare, fără duș, nu mă spălam cu zilele, în condiții foarte dure. Când am venit acasă, am venit noaptea. Fetele mele nu știau că vin. Eram murdară, plină de noroi, am intrat direct în duș. Dimineața, când s-au trezit fetele și m-au văzut acasă nu le venea să creadă”, a mai povestit vedeta. 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net