Gospodar fără pereche 2020. Tot ce trebuie să știi despre sezonul trei

Andrei Bivolan
Andrei Bivolan

Geanina Ilieș își dă întâlnire cu fanii emisiunii «Gospodari fără pereche» joi de la orele 21:30, atunci când va avea loc premiera emisiunii de la Pro Tv. În cadrul aceleiași prime ediții, publicul va urmări prima întâlnire emoționantă dintre gospodari și fetele care s-au înscris pentru ei. Suspansul este mare, iar băieții sunt din ce în ce mai aproape de fericirea lor.

 Geanina Ilieș este pregătită să le facă cunoștință cu fetele și să-i îndrume să-și găsească sufletele pereche. Telespectatorii vor vedea cum s-au aranjat domnișoarele și cum pornesc în aventura romantică, dornice să le atragă atenția gospodarilor. Fetele au așteptări mari și deja se văd soții de gospodari. Un ursuleț mare de pluș, o icoană, câteva oale și preparate gătite de ele se numără printre cadourile pe care le vor aduce fetele pentru a-i cuceri pe băieți.

Concurentele se luptă pentru gospodari încă din primele minute

Înainte să-i cunoască pe băieți, fetele petrec timp împreună și... vor ieși scântei: „Bă, ce rea e!, „Eu sunt cea mai bună alegere pentru el” sunt doar câteva dintre micile răutăți pe care și le vor spune fetele.

Tudor Bogdan
Tudor Bogdan

Dacă la televizor a convins-o un gospodar pentru care s-a și înscris la emisiune, una dintre fete se va îndrăgosti de... altul! Chiar atunci când toți gospodarii își vor cunoaște fetele care se luptă pentru inimile lor, una dintre ele e deja cu gândul la alt bărbat: „Am văzut alt gospodar care mi-a pus capac”.


    Tudor Bogdan
Tudor Bogdan

Emilian cântă pentru «O mie de inimi», genericul emisiunii «Gospodar fără pereche»

„Sunt foarte mulți oameni care-și caută jumătatea și la un moment dat își pierd și speranța de a o găși. Prin „O mie de inimi” îmi doresc să le transmit un mesaj de încredere în „steaua” iubirii lor și să le garantez că omul potrivit este undeva pentru ei și că îl vor găși la momentul potrivit”, declara cu convingere Emilian.

Emilian, artistul romantic de la HaHaHa Production, lansează „O mie de inimi”, o piesă pentru cei singuri care-și caută necontenit iubirea ce va fi muzică de generic a noului sezon al emisiunii „Gospodar fără pereche”, de la Pro Tv.

Inspirat de poveștile de dragoste care pornesc din vise și dorințe puse la ceas de noapte, Emilian s-a întors cu gândul în copilărie atunci când a compus piesă: „M-am gândit că sunt mulți copii care privesc cerul plin de stele și își trimit în univers dorința de a-și găși „prințul” sau „prințesă” din povești. Este un vis frumos în care cu toții ar trebui să credem cu convingere și, chiar dacă nu apare sub chipul visat, persoană menită să ne fie alături va veni cumva către fiecare dintre noi.”

Ce spunea Geanina Ilieș despre emisiunea pe care o va modera

"Sunt super entuziasmată că, în sfârșit, pot să spun că mai e puțin și începe Gospodar fără pereche! Mai exact, mai sunt doar două săptămâni până când o să-i descoperiți pe gospodarii mei minunați și curajoasele fete care s-au înscris pentru ei. Sunt sigură că îi veți îndrăgi încă din prima ediție. Nu a fost ușor să iau la pas toată țara, dar pentru ei chiar a meritat. Veți vedea nu doar gospodari obișnuiți, ci și niște bărbați care chiar știu ce vor de la sufletul lor pereche. O să avem parte de adevărate povești de dragoste, vom urmări cum fetele sunt mai mult decât hotărâte să își folosească orice atu din mânecă, va fi cu mult umor și energie, a scris Geanina Ilieș pe rețelele sociale.

Pe 20 februarie, Andrei Bivolan, Biagio Scrofani, Călin Hîrlea, Cristian Ioniță, Laurențiu Opriș, Radu Stan, Tudor Bogdan și Vasile Grușea vor fi pentru prima oară față în față cu fetele care se vor lupta să le câștige inimile.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
tanara dezbracata in pat jpg
Brad Pitt (5) jpg
fiii lui adrian nastase jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
andreea esca 6 png
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp