Gravidă în 7 luni, Alina Puşcaş s-a întors în ţară, la fiul ei!


    Alina Pușcaș și iubitul ei, medicul Mihai Stoenescu FOTO: Arhiva personală
Alina Pușcaș și iubitul ei, medicul Mihai Stoenescu FOTO: Arhiva personală

Însărcinată în şapte luni, Alina Puşcaş a avut o "poftă" nebună de vacanţe în această sarcină. Prezentatoarea "Te cunosc de undeva" a călătorit mult în ultimele luni. A bifat pe rând Grecia, Italia şi s-a întors recent din Croaţia unde a petrecut zile însorite cu iubitul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu.

Alina Puşcaş a fost o gravidă relaxată de când a aflat că este însărcinată cu al doilea copil. Vedeta a făcut anunţul la începutul acestui an şi de atunci o tot ţine numai pe drumuri. S-a oprit la începutul acestei luni când au început filmările pentru cel de-al zecelea sezon al emisiunii pe care o prezinta, iar recent a revenit din Croaţia unde a petrecut doar cu iubitul ei. 

Alina Puşcaş a fost fără copil în vacanţă
Alina Puşcaş a fost fără copil în vacanţă

"Cred că este timpul să mă întorc la fiul meu, voi ce ziceţi?", a scris Alina pe pagina ei de socializare. Vedeta Antena 1 va aduce pe lume în doar câteva luni o fetiţă. "Alexandru va avea o surioară. M-a şocat pentru că acum vreo două ore am aflat vestea. Nu am apucat să le spun celor apropiaţi, ştiu doar Mihai şi naşii. Suntem foarte fericiţi, ne-am dorit foarte mult o fetiţă, să fie pereche. Astăzi o să fie un motiv de petrecere, din nou. Acum sunt la salon, mă pregătesc. Pregătirile de botez sunt aproape de final, aşteptăm petrecerea. Pe calea asta am să anunţ toţi invitaţii să se distreze până dimineaţa. Nu ne-am gândit la un nume, e mult prea devreme. Nici nu ne aşteptam să aflăm atât de repede ce este. Chiar astăzi am primit o sugestie de Mihaela, dar am zis să nu ne grăbim. Pentru fetiţă cred că tot spre un nume românesc înclinăm“, mărturisea vedeta.

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
FotoJet jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
horoscop bani jpg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg