Graviduța Mădălina Pamfile, în costum de baie. Ce bine arată vedeta

simeon stalpnicul png
Mădălina Pamfile, de Paște, în costum de baieFoto: Arhivă personală

Viitoarea mămică, Mădălina Pamfile, nu se sfiește să își etaleze burtica în costum de baie. Bruneta se pregătește să aducă pe lume primul său copil curând, fiind deja însărcinată în 7 luni.

Dorind să le ureze prietenilor ei virtuali de pe Instagram, „Paște fericit!” într-un mod mai special, Mădălina a decis să scape de hainele largi de gravidă și să le arate tuturor burtica. Vremea, prielnică și însorită, a determinat-o pe aceasta să îmbrace un costum de baie alcătuit din două piese. Costumul de culoare neagră, îi comlpeta perfect silueta, care la prima vedere nu pare a fi cea a unei viitoare mămici. Din contră! Arată la fel de bine ca și înainte, nefiind nevoie să mascheze eventualele kilograme în plus, care de regulă vin la pachet cu o sarcină.

Aceasta a decis chiar în ziua de Paște să-și surprindă audiența de pe rețeaua de socializare, și să demonstreze că este o mămică mândră și fericită.

simeon stalpnicul png
Mădălina Pamfile, etalându-și burtica Foto: Instagram

Pe burtică, aceasta a adăugat un emoticon cu un pui abia ieșit din ou, care simbolizează apropierea rapidă a fericitului moment în care va deveni mamă, dar de asemenea reprezintă și un element care ne duce cu gândul la sărbătoarea Paștelui. Înconjurându-și cu ambele mâini burtica, Mădălina stă jos pe o porțiune de iarbă verde în timp ce în spate se poate observa un copac exotic și o întindere de apă.

Mădălina Pamfile a fost căsătorită cu afaceristul Alin Bruno în 2015 , dar după încercări nereușite de a menține relația, aceștia au divorțat. Mădălina este de asemenea cunoscută și pentru că l-a avut drept partener pe fostul primar al Constanței, Radu Mazăre.

„Paște fericit! Happy Easter”, a fost mesajul din descrierea pozei publicate pe Instagram, însoțit de un emoticon cu un iepuraș.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
horoscop
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
accident autostrada jpg
Ministrul Apărării Vasile Dîncu la Chişinău FOTO Facebook
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg