Graviduţe active: cântă, filmează şi fac teatru

Ultima actualizare:

    Laura Cosoi  va naşte o fetiţă  la finalul acestei luni
Laura Cosoi va naşte o fetiţă la finalul acestei luni

Va naşte la sfârşitul lunii mai, însă munceşte ca o furnicuţă şi nu are stare deloc. Laura Cosoi (36 de ani), căci despre ea e vorba, are nenumărate proiecte, iar unul dintre cele mai importante este licenţa la Facultatea de Teatru a Universităţii Naţionale de Arte “George Enescu” din Iaşi. Laura nu e însă singura graviduţă activă, căci şi alte colege de breaslă muncesc pe brânci.

Click!: Laura, eşti însărcinată în nouă luni, dar tu munceşti de zor! La ce proiect lucrezi acum?

Laura Cosoi: Am intrat în luna a noua de sarcină şi am o mulţime de proiecte. Dar să o luăm pe rând. În acest moment fac un serial cu 11 reţete – «Sarcina Zen by Apta Nutricia» – pentru perioada sarcinii. Se va găsi online, pe canalul meu de YouTube, pe blog şi vom mai vedea pe unde. Este despre cum să ai grijă de sarcină. Nu spun neapărat ce trebuie să mănânci, ci ce am mâncat eu, pentru că mai sunt femei alergice la diverse produse sau cu intoleranţă la anumite mâncăruri sau alimente. De curând am terminat şi «Cartea părului sănătos», cu fotografii prin care fetele vor învăţa să facă multe coafuri pentru diferite ocazii, cum ar fi balul de absolvire, petreceri sau alte evenimente. Cartea  va fi lansată la sfârşitul lunii mai.

Dar al doilea volum cu reţete?

Lucrez la volumul doi, carte pe care o scriu şi o voi lansa la toamnă, în septembrie.

Nu stai o clipă locului...

Am şedinţe pentru diverse evenimente, cu firmele pentru care fac reclamă. Iar la anul voi avea un alt proiect de carte, la care deja lucrez. Mai am şi licenţa, luna aceasta, mă pregătesc şi învăţ. Voi face o cerere specială, ca să o dau mai devreme, pentru că în perioada în care e programată de fapt eu voi naşte. Lucrarea de licenţă o voi susţine oral, dar, în plus, am şi sesiune de examene.

Mai joci în piese de teatru?

Am jucat pe 25 aprilie în piesa „Autorul e în sală” şi voi mai juca şi cu două săptămâni înainte de a naşte. Important e să poţi să le faci pe toate. M-am simţit bine, m-am şi odihnit, iar cea mică m-a lăsat să lucrez, nu mi-a făcut mari probleme.

Ela Crăciun: «Îmi doresc şase copii!»

simeon stalpnicul png

O altă mămică activă este Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii „Numai de bine”, de la Antena 3. Vedeta este însărcinată pentru a treia oară, dar iată că nu are de gând să se oprească aici. „Alex şi Alesia mi-au tot spus că îşi doresc un frăţior, respectiv o surioară. Acum sunt foarte nerăbdători să afle ce va fi. Eu când eram mică visam să am şase sau şapte copii. Mă uitam la «Sunetul Muzicii» şi mă imaginam având grijă de cei mici şi trăind într-o armonie perfectă. Îmi doresc şase copii şi sper că Dumnezeu îmi va da acest dar minunat. Voi rămâne în continuare foarte activă până când voi naşte şi imediat după. Voi filma pentru emisiunea mea, pentru blogul meu şi voi modera şi emisiunea de la radio”, ne-a declarat Ela Crăciun. 

Elena Ionescu - pe scenă, Florina Constantinescu - la  emisiune


    Elena Ionescu a intrat  în luna a şaptea şi  va naşte un băieţel
Elena Ionescu a intrat în luna a şaptea şi va naşte un băieţel

Solista Elena Ionescu (30 de ani), ex-Mandinga, este însărcinată în şapte luni, tăticul fiind Dragoş Stanciu, cu care s-a căsătorit în martie. “Am o sarcină uşoară. Mă simt bine, merg la studio, lansez o piesă nouă, mă duc frecvent la sală şi merg la concerte”, a declarat Elena.


    Adelina Pestriţu  este însărcinată  cu fetiţă, în luna  a şasea
Adelina Pestriţu este însărcinată cu fetiţă, în luna a şasea

Adelina Pestriţu (31 de ani) a intrat în cea de-a 28-a săptămână de sarcină, însă zilele trecute a ieşit la trei evenimente mondene, într-o formă de zile mari. În plus, bruneta filmează şi scrie pentru blogul ei, Eda video blog.


    Florina Constantinescu,  gravidă în şase luni,  va avea tot băieţel
Florina Constantinescu, gravidă în şase luni, va avea tot băieţel

Vedeta de televiziune Florina Constantinescu (30 de ani) apare aproape zilnic pe micul ecran, fiind colega de prezentare a Ioanei Voicu şi a lui Nuami Dinescu, de la emisiunea “Se zice că…”, de la TVR 2. Ea este însărcinată în şase luni, cu al doilea copil, urmând să aibă tot băieţel. Arată foarte bine, se simte bine şi a început să iasă foarte des şi la evenimente mondene.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net