Guţă a ajuns în presa engleză, după ce şi-a bătut iubita gravidă la tv

Aceste este materialul publicat de cei de la Daily Mail despre Nicolae Guţă
Aceste este materialul publicat de cei de la Daily Mail despre Nicolae Guţă

Nicolae Guţă (47 de ani) a ajuns în atenţia presei din Marea Britanuie, după ce şi-a bătut iubita gravidă în direct la tv. Manelistul a avut o ieşire violentă la adresa Iuliei, miercuri seară (23 septembrie), la emisiunea ''Un show păcătos'', de la Antena 1.

După incidentul de la tv, Guţă a ajuns vedetă în ''Daily Mail''. Jurnaliştii britanici au povestit cum ''regele manelelor'' din România a atacat-o pe iubita lui gravidă în timpul emisiunii  ''Un show păcătos'', de la Antena 1.

"Starul extravagant, care are 10 copii cu cinci femei diferite, a apărut la Dan Capatos în emisiune cu prietena lui Iulia, fosta soţie Narcisa Guţă şi cu fiul acesteia, Nicuşor. Atmosfera s-a încins rapid când Nicuşor, fiul vitreg a lui Guţă, a lăsat să se înţeleagă că a avut o aventură cu dansatoarea la bară, Iulia, care se pare că ar fi însărcinată cu copilul lui Guţă", informează Daily Mail.


    Aceste este materialul publicat de cei de la Daily Mail despre Nicolae Guţăfoto: captură daily mail
Aceste este materialul publicat de cei de la Daily Mail despre Nicolae Guţăfoto: captură daily mail

Ce s-a întâmplat în emisiune

Ipoteza că noua iubită l-ar fi înşelat cu fiul Narcisei l-a făcut pe manelist să îşi piardă cumpătul. Nicolae Guţă nu a vrut să mai asculte explicaţiile Iuliei şi a luat-o de păr în direct. Nici agenţii de securitate nu au reuşit să îi despartă pe cei doi în primele câteva momente,  oferindu-i cântăreţului ocazia de a o trânti pe blondă pe jos, în genunchi.

„Imaginile nu sunt destul de clare, nu sunt concludente. Ce căutai cu băiatul Narcisei? Te-a pus Narcisa să te plimbi cu el la 1 noaptea prin parc! Taci din gură, handicapato”, i-a spus Nicolae Guţă Iuliei. Deşi blonda a încercat să se apere, spunând că nu are nici o relaţie cu fiul Narcisei, totul a fost în van, pentru că manelistul nu a mai stat la discuţii şi a început să o agreseze fizic chiar în faţa camerelor de filmat care transmiteau imagini live.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
alexandra dinub jpg
foto1 jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png