Hannelore de la Insula Iubirii regretă faptul că l-a rănit pe Bogdan, fostul ei soț

image
Hannelore Ulrich și Andy s-au revăzut după finalizarea emisiunii

Hannelore de la Insula Iubirii s-a făcut foarte remarcată în cadrul emisiunii din cauza certurilor și a controverselor care au urmărit-o pe parcursul tuturor edițiilor difuzate, dispute pe care chiar ea le-a iscat. Totodată, presupusa relație ascunsă pe care a avut-o cu ispita Andy, a făcut-o pe Hannelore să atragă atenția asupra ei.

După ce s-a filmat emisiunea, Hannelore și Bogdan s-au căsătorit, chiar înainte ca emisiunea să se difuzeze la tv. Dar căsnicia celor doi nu a durat prea mult, iar Bogdan a cerut divorțul. Acum, la câteva luni de la divorț, Hannelore regretă cumplit toate lucrurile pe care i le-a făcut omului pe care, după spusele ei, l-ar fi iubit cel mai mult.

Ce regrete are Hannelore după ce a divorțat de Bogdan

Hannelore și Bogdan este un capitol încheiat, însă pentru ea sentimentul de regret încă mai există. Îi pare extrem de rău pentru to ce a făcut, însă este conștientă că nu poate da timpul înapoi.

"Cum e şi viața asta... atât de imprevizibilă, atât de scurta, atât de sucită şi cu aşa multe surprize... astăzi eşti, mâine nu mai eşti, zboară timpul cât ai clipi, timp pe care nu îl mai poți recupera. Timp în care iei decizii fărã să îți dai seama, în care faci lucruri fără să gândeşti. Fapte, care pe tine nu te dor dar pe cei din jurul tău îi dărâmă. Degeaba îmi pare rău, faptul e deja consumat. Aşa am pierdut cel mai iubit om, @bogdanjonescu omul cu care am plecat la drum. Dar fiecare greşala în această viață, are rolul ei şi acela de a fi mai bun, acela de a nu mai greşi şi acela de a aprecia oamenii importanți din viața noastră. Uneori nu există cuvinte şi nici scuze suficiente pentru anumite fapte. Cel mai important este să ştii să apreciezi atunci când ai şi când primeşti. Atunci când nu mai ai şi nu mai primeşti, degeaba conştientizezi cât de minunat a fost. Omul e făcut să îşi doreasca tot mai mult şi uneori uită ceea ce este cel mai important”, a fost prima parte din mesajul redactat de ea pe rețelele de socializare.

Hannelore și Bogdan au divorțat la sucrt timp după ce s au căsătorit jpeg
Hannelore Ulrich și Andy s-au revăzut după finalizarea emisiuniiFoto Instagram

„Viața mea a luat întorsături de 180°. Ba am fost sus, ba jos şi aşa sunt in continuare. Viața asta mi-a dat câteva lecții grele dar importante şi cu siguranță vor mai fii. Una din ele este aceea că atunci când iubeşti, iubeşti. Dacă există dragoste adevarată, aceasta îşi va face loc indiferent de situații şi va gasi ea o cale. Frumusețea şi tinerețea trec, obligațiile şi obişnuințele vin şi pleacă iar orgoliul nu duce niciunde. Gura lumii nu o astupa nici pămantul... cu ce ne alegem? Nu pot decât să mă bucur şi să mă mulțumesc cu aceste lecții primite, să apreciez faptul că toate acestea au scos din mine o variantă mai bună şi nu în ultimul rând, faptul că m-am cunoscut pe mine şi ştiu cât de puternica pot fii. De asemenea le mulțumesc si prietenilor care au fost şi sunt alaturi de mine în orice conditii", a încheiat Hannelore.

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
pod peste Dunare 6
Sorin voluntar pompieri FOTO ISU Suceava jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf